Körte alkatra mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
minden tanácsnak örülnék, öltözködés terén és sport terén is (hogy hogy lehetne a erék-csípő-popsi részt vékonyítani, hogy kevésbé legyek körte) de akármi más tanács jól jönne! Köszi előre is :)2009. okt. 28. 20:22
1/4 anonim válasza:
Derék alatt viselj sötét színt, vagy hordj egyetlen színt tetőtől talpig. Felülre részletgazdag, fodros vagy színes felsők. Sötét, A-vonalú szoknyák. Olyan felsők még, amik a csípőcsontodig érnek, vagy csónaknyakúak. Egyenes szabású, hátul nagyobb zsebes farmer. :)
2/4 anonim válasza:
ha olyan farmert vesz fel ami hátul zsebes az csak mégjobban kiemeli a hibás területet szóval azt ne...
3/4 anonim válasza:
Nagy zsebes nacit NE! Kicsit magasabb derekű nadrág, bővebb felsők, kiegészítők(nyakláncok karkötők) Vízszintesen csíkos felsők! A felsőtested hangsúlyozd!
4/4 anonim válasza:
én vagyok a jó régi második válaszoló :) hát énis körte alkatú voltam elég erősen de eltelt hosszú hosszú idő kommentem óta fitnesseltem sokat és ledolgoztam minden súlyfelesleget mostmár homokóra tipus vagyok méretek alapján is szóval nem mindenkinek a csontozata ilyen lehet benned is homokóra rejlik a párnácskák alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!