A lányok a selfieikben miért takarják el az arcukat esetleg bele se néznek a kamerába?
Figyelt kérdés
#lány #kamerea
2016. okt. 16. 10:05
2/6 anonim válasza:
Mert a mai picsuk nem tudnak értelmes képet készíteni amit még rendesen "Képnek/fotónak" nevezünk -.-" egyre szarabb a generáció, tisztelet a kivételnek.
Egyediségük nincs, klónok, hajuk semmilyen, a smink=álarccal, tömött mindenük, tizen pár évesen fsznak terpesztenek, a szerekről nem beszélve... Hol a büszkeség s önbecsülés?! T.T
Amúgy a fejet kitakaró fotózkodók a testüket probálják mutogatni, a fejük meg biztosan undorító. Zacskós csaj xD
Részvétem az Értelmes srácoknak akik értelmes csajt próbálnak találni a sok nyomi közt o.o" nem lennék a helyetekbe!
23-N
3/6 anonim válasza:
Mert nem a fejükkel akarnak menőzni hanem mondjuk a ruháikkal (tipikusan mikor beállnak a tükörbe táskával meg mindennel de a fejüket a telefon takarja).Ezen kívül tökéletesnek szeretnének látszani de nem jönnek rá hogy nem lehet mindenkinek modell feje ezért takarják a fejükön azt a részt ami nem annyira szép.Ezt 1000000 százalékra tudom. 16l
4/6 A kérdező kommentje:
azigen
2016. okt. 16. 10:57
5/6 Sunshinedoll válasza:
Mert nekik az a kép tetszik.
6/6 anonim válasza:
Ezt én is így gondoltam eddig mint az előző hozzászólók, hogy nem vállalják az arcukat mert rusnyák, vagy szégyellősek (bár a popsit kirakják általában) de teljesen jó csajok is ezt csinálják mostanában, akiknek az arcuk is szép és cuki ahogy megfigyeltem instán pl...bár lehet csak nekem tetszenek és önmaguknak nem...ez inkább valami divathóbort lesz amit egymásról másolnak szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!