Mi a véleményetek arról, hogy a kamerába a fiatalok különböző arcpofákat vágnak, és ezt felteszik a netre?
Pl. mint ezen a videón is látható:
arcjátékra gondolok. Mi a pontos szakmai megnevezése az efelé arcmimikai rezdüléseknek?
Hány éves korig lehet ezeket megtenni? Ettől az ember menő és vagány lesz, vagy csak ő érzi magát menőnek?
Köszönöm!
Megmondom őszintén, ennek sokféle válasza lehet.
1. Ő youtubos, (kis valószínűséggel, mert nem hinném h a nézőket az érdekli, h hogyan áll a haja XD)
2. A gyerek nagyon unatkozik, és ilyeneket csinál
3. Magányos, ezzel akarja felhívni a figyelmét
4. Barátai szórakoztatására készít ilyet.
(bocsi a válaszom végét valamiért nem küldte mellé XD)
Nem szerintem nem menő, akárhány éves korig lehet, csak felesleges. Amíg elkészítesz egy ilyet, én addig elolvasok a kedvenc könyvemből egy fejezetet.
Mimika, arcjáték. Kétlem, hogy lenne pontosabb megnevezése.
Olvastam régebben egy cikket, amely szerint a nagyobb eq-val rendelkező emberekre több mimika jellemző. Régebben én is sok érzelmileg aktívabb embernél láttam, de ma már nem csak náluk. Úgy vettem észre, hogy a fiataloknál menő lett. Főleg olyanoknál, akik a beszédben túl sok tartalmat nem tudnak felmutatni, ezért látható jelekkel próbálják pótolni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!