Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a kamerába a fiatalok különböző arcpofákat vágnak, és ezt felteszik a netre?

Figyelt kérdés

Pl. mint ezen a videón is látható:

[link]

arcjátékra gondolok. Mi a pontos szakmai megnevezése az efelé arcmimikai rezdüléseknek?

Hány éves korig lehet ezeket megtenni? Ettől az ember menő és vagány lesz, vagy csak ő érzi magát menőnek?

Köszönöm!

2016. aug. 15. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Ez menő? Ez nagyon gáz. Úristen! Ezek a mai csibék tényleg teljesen degeneráltak.
2016. aug. 15. 21:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Én 19 éves vagyok, de sosem csináltam ilyeneket... Most én vagyok az ízé (milyen jelző illene ide?) vagy nem?
2016. aug. 15. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
20%

Megmondom őszintén, ennek sokféle válasza lehet.

1. Ő youtubos, (kis valószínűséggel, mert nem hinném h a nézőket az érdekli, h hogyan áll a haja XD)

2. A gyerek nagyon unatkozik, és ilyeneket csinál

3. Magányos, ezzel akarja felhívni a figyelmét

4. Barátai szórakoztatására készít ilyet.

2016. aug. 15. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

(bocsi a válaszom végét valamiért nem küldte mellé XD)

Nem szerintem nem menő, akárhány éves korig lehet, csak felesleges. Amíg elkészítesz egy ilyet, én addig elolvasok a kedvenc könyvemből egy fejezetet.

2016. aug. 15. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszázad másodpercig meg volt nyitva, szerintem ez mindent elárul 18/F
2016. aug. 15. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerekes es szanalmas!
2016. aug. 15. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mimika, arcjáték. Kétlem, hogy lenne pontosabb megnevezése.

Olvastam régebben egy cikket, amely szerint a nagyobb eq-val rendelkező emberekre több mimika jellemző. Régebben én is sok érzelmileg aktívabb embernél láttam, de ma már nem csak náluk. Úgy vettem észre, hogy a fiataloknál menő lett. Főleg olyanoknál, akik a beszédben túl sok tartalmat nem tudnak felmutatni, ezért látható jelekkel próbálják pótolni a dolgokat.

2016. aug. 15. 22:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Így van, természetesen ez mimika, csak ironikus akartam lenni.
2016. aug. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!