Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Fáj amikor felteszik a méh...

Fáj amikor felteszik a méh tágító pálcákat? és utána?

Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

#1: intelligens dolog a háttérinfó ismerete nélkül ítélkezni. Te biztos tökéletes vagy.

Kérdező: nekem nem fájt, enyhe tűszúrásra hasonlító érzés volt. Picit kellemetlen volt. Utána meg csak annyit éreztem, mikor már kitágult bennem a lamella, hogy olyan "nagy" vagyok belül. Furcsa érzés volt. Én is paráztam tőle, de abszolút elviselhető. És a műtét után se volt semmilyen fájdalmam. Délután már mehettem is haza, egy éjszakát se kellett bent töltenem a kórházban.

2016. jún. 14. 17:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Te meg képzeld el azt hogy nem én akarom megszakítani a terhességem hanem beteg a babám.akit nagyon szerettünk volna.mielőtt válaszolsz érdeklődj a körülményekről.
2016. jún. 14. 17:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Meg kell szülnöm.neked is meg kellett kedves válaszoló?18hetes vagyok.
2016. jún. 14. 17:26
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Az abortuszos ismerőseimnek mind nagyon fájt,de gondolom nem véletlenül.Esetedben biztos óvatosak lesznek...
2016. jún. 14. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
#2 vagyok: nekem 12.hét előtt csinálták, így nem kellett megszülnöm.
2016. jún. 14. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

A méhszájtágító laminária gondolsz?

Nekem tavaly sajna missed ab műtét miatt kellett a 10 héten. Szerintem az egészben ez a izé fájt a legjobban, de abszólút kibírható volt.

Először mikor felrakták az fájt, még sose éreztem előtte ilyen fura méhszájkörnyéki fájdalmat, nem tudom leírni, majd ezt követően erősebb menzesz szerű görcsöket éreztem. Nem szabadott felkelni egyébként.

Aztán 15 per múlva ezek enyhültek és elmúltak, a végén nem is éreztem. Úgyhogy összességében nem vészes a laminária.

A szülést nem tudom...

Sajnálom! Kitartás!

2016. jún. 14. 18:52
 7/11 piroska és a farkas ***** válasza:
90%
kedves Kérdező! Nagyon- nagyon sajnálom, hogy át kell ezt élned, nekem tavaly kellett megszülnöm az akkor 15 hetes kis magzatunkat. A laminária feltétele nem fájdalmas, nekem utána sem voltak görcseim. viszont probáld meg szegénykét elengedni, mert anélkül nagyon nehéz lesz a vajúdás. A baba még nem vesz benne részt, a szervezet is tartja, hiszen nincs még itt az idő. nem akarlak kéretlen tanácsokkal bántani, de nekünk nagy erőt adott, hogy kimondtuk, h elsősorban érte döntünk úgy, ahogy, mert megkíméljük mindattol a fájdalomtol ami várna rá, másodsorban a meglévő kislányunk miatt, akire ez hatalmas terhet tenne, ha ne adj Isten történne velünk valami. Engem egyébként 4 napig tartottak bent.
2016. jún. 14. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom kedves kérdező. Nekem 2 hónappal ezelőtt volt indukált vetélésem szintén a baba betegsége miatt 19 hetesen.

A tágító pálca feltétele kellemetlen volt, de nem volt igazán fájdalmas. Nekem 3-at tettek fel. (Viszonyítás képpen koraterhességnél abortusznál 1 is elég)

Sajnos ebben a terhességi korban a szervezettel szemben megy a harc, ahogy az utolsó válaszoló is írta, a szervezet védi a terhességet. Éppen ezért nekem a tágító felhelyezésétől számított 5. napon zajlott le a vetélés. Fizikailag és pszichésen is nagyon megterhelő volt. Én próbáltam elengedni, úgy éreztem ment is, mert tudtam, hogy ez a jó döntés, a párom 100%-ban támogatott, és az orvosok és szülésznők is mindent elkövettek, de nem indult be a folyamat... Ilyenkor megpróbálnak fizikailag is mindent bevetni, és kémialilag is, hogy táguljon a méhszáj. Én még nem szültem, nyilván ezért ment ennyire nehezen a dolog. Ha kíváncsi vagy bármire írhatsz privát üzenetet is, szívesen válaszolok. Kitartást, és nagyon sok erőt kívánok! Kívánom, hogy hamar túllegyél rajta mind fizikailag, mind pszichésen!

2016. jún. 14. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom kedved kérdező :(! Figyelj arra, hogy legközelebb a vetélés, missed ab kategóriába tedd a kérdésedet, mert ott nem fognak támadni.
2016. jún. 16. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Furcsa, hogy Magyarországon van ez a fájdalmas eljárás... Nálunk Szerbiában csak bemész, elaltatnak, és kijössz. Nem személyes tapasztalat, hanem mesélte, aki átesett ezen.
2016. jún. 24. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!