18 éves lány vagyok, fogszabályzóm lesz és úgy döntöttem blogot írok róla. Szerintetek hasznosak az ilyen blogok?
18 éves lány vagyok és úgy döntöttem,hogy blogot kezdek írni a fogszabályzásomról,hogy egy kis segítséget tudjak adni azoknak, akik fogszabályzót szeretnének,vagy gondolkodnak rajta. Leírom benne a tapasztalataimat a fogszabályzó hordásával kapcsolatban és a fogaim változását is lefényképezem. Csírahiányos fogam van, ezért kicsit másabb ,mint egy átlagos fog. Eddig milyen? Szerintetek hasznos lesz?
A blogom: [link]
Nem csiszoltatnék le semmi pénzért egy egészséges fogat, mert pár év után olyan lesz mint neki, beszürkül:
Inkább maradjon hiányos mint az.
1. válaszoló: elsősorban igen, azoknak szánom ezt a blogot akik hasonló problémával küzdenek,viszont aki fogszabályzót szeretne annak is hasznos lesz,hiszen ha felkerül le szeretném írni,hogy ez milyen procedúra és ,hogy mennyire fájt és fáj a fogam tőle stb. Szóval más fogazatú embert is érdekelhet nem?Vagy rosszul gondolom? :o
2. válaszoló: Szerintem ha egy szemfog végét lecsiszolják ,hogy ne legyen annyira szembetűnő a hegyessége nem káros, hiszen a fognak is van egy alap kopása. Mondjuk nem vagyok szakértő. Majd megkérdezem a fogorvosom, hogy mennyire tud ez káros lenni.
Mindenesetre köszönöm a gyors válaszokat Mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!