18 éves lány vagyok, fogszabályzóm lesz és úgy döntöttem blogot írok róla. Szerintetek hasznosak az ilyen blogok?
18 éves lány vagyok és úgy döntöttem,hogy blogot kezdek írni a fogszabályzásomról,hogy egy kis segítséget tudjak adni azoknak, akik fogszabályzót szeretnének,vagy gondolkodnak rajta. Leírom benne a tapasztalataimat a fogszabályzó hordásával kapcsolatban és a fogaim változását is lefényképezem. Csírahiányos fogam van, ezért kicsit másabb ,mint egy átlagos fog. Eddig milyen? Szerintetek hasznos lesz?
A blogom: [link]
Szerintem a fogszabályzó annyira nem jó ötlet, mivel manapság minden 2. ember fogszabályzós, ezért ezek a dolgok eléggé nyilvánvalóvá váltak. Ez olyan mintha arról vezetnél blogot, hogy milyen szemüvegesnek lenni. Lehet, hogy pár ember hasznosnak találja, de a szemüvegesek többsége nem olvasgatna ilyen blogot.
Plusz tényleg jó lenne, ha másik alapot választanál, mert bármennyire próbálkozol, az eoldala-on lévő blogod mindig is igénytelennek fog tűnni.
Aviana Rahl-t ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!