Májusi origo B2 német nyelvvizsgán volt valaki közületek? Kb. mikor lesz eredmény? (tudom, hogy elvileg 30 nap, de úgy hallottam, hogy van, hogy előbb is felteszik)
Én csak szóbelin voltam, de kb. 2-3 hét és fent lesz a honlapjukon ha jól tudom.
Egyébként a magnó szerintem nehéz volt, de úgy nagyjából értettem szóval remélem meg lesz a 8 pont:D
Neked hogy sikerült?
Koszi a valaszt :-)
Nekem a szobeli 50/37 pont lett, ugyhogy a magnon nekem is eleg a 8 pont. Szerintem sem volt annyira konnyu, de en 100%-ban biztos vagyok benne, hogy a minimum pontot megadjak mindenkinek a magnon :-)
Egy ismerosom volt a marciusi vizsgan es kb 20/12 pontra szamitott a magnon, sok feladathoz csak sajat szavakkal irt es 20/19 lett neki! :-)
Sziasztok4
Most voltatok 6-án vizsgázni? Milyen volt? Segítsetek légy szíves. Milyen témakörök voltak a szóbeli résznél és mennyire segítőkészek?
Én 5.-én voltam a szóbelin, 7.-én az îrábelin Győrben! Az elejen a rövid kérdések az egyetemről szóltak és arról, hogy hol lakom.
Utána húzni kellett két képet, az egyiken egy kiránduló nő volt, a másikon pedig egy anya meg egy apa akik kártyáznak a 3 gyerekükkel - én ezt választottam. Szituáció pedig az volt, hogy kollégiumban vagyok, nagyon hangos a zene és koszos a szoba, ezért kérek egy új szobát. Nagyon kedvesek voltak, én 50/37 pontot kaptam pedig kevesebbre számítottam :-) pozitív csalódás volt, ajánlom bárkinek! :-) magnós feladat is vihető volt 8-10 pontra a 20-ból, akár nem túl erős tudással is szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!