Volt valaki ma Telc német B2 nyelvvizsgán? (febr.27. )
nekem a szövegértés is nehezen ment, számomra nem volt egyértelmű
a magnó utolsó feladatára emlékszem: I I H H I - én ezeket írtam
a kávés szövegértésnél az utolsó kettőhöz csak tippeltem, mindkettőhöz b-t írtam (eladással kapcsolatos meg a múzeumos kérdések)
te mire emlékszel még?
Én az interjúnál a kérdéseket sem értetem, nagyon izgultam, a szöveget se tudtam követni, de az elsőre én is igazt írtam. Illetve az utolsóhoz is, ahol az volt a kérdés, hogy mi a legnehezebb a számára és valami gyermeki kíváncsiság a válasz, de nem tudom, hogy jó-e.
A hirdetéses szövegértésnél neked hány x volt és mihez írtad? Én a zoológushoz, aki vmi után érdeklődik x-et írtam, de nem tudom :/ meg még valahova, de most nem ugrik be. Aki olvasni akart annak se volt megfelelő, de három x-et soknak tartottam, így hozzá beírtam a B-t aminek a címe ugyanaz volt. A térdproblémáshoz meg az utolsó reumatológusos gyógyfürdőt. Te emlékszel miket írtál?
A 3. magnónál az első az volt, hogy az éjszakai jeggyel ingyenes a tömegközlekedés, ide igazt írtam, a másodiknál, hogy át kell szállni tömegközlekedésre szintén igazt, a harmadik nem tudom mi volt, A5 autópályáshoz hamist, az időjáráshoz igazt írtam. Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!