Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Képek alapján mit gondoltok?

Képek alapján mit gondoltok?

Figyelt kérdés

(nem farok méret) Méretekben hasonlítok ehhez a sráchoz, kb ilyesmi dagadt vagyok én is. Szerintetek van esélyem átlagos/szép lányoknál így?

[link]

[link]

[link]

2016. okt. 16. 00:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyikük sem dagadt, az utolsó képen egy kifejezetten vonzó férfi van a kigyúrás előtt...
2016. okt. 16. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Az első szörnyen aránytalan, vékony kar nagy fej stb

Egyik se szimpi, én a szálkás izomzatúakat szeretem, akik arányosak, vékonyak és nincs visszataszító csukjaizmuk ami egybenyakat ad o.O"

A túl edzett hasizom pedig elég asszimetrikus a legtöbb embernél, ami olyan mintha ufo kelne ki.

23-N

2016. okt. 16. 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Az átformálás közepén kellet volna nekik egy stop tábla.
2016. okt. 16. 11:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs, félre érthető voltam. Az előtte képeket kell nézni. Kb ilyesmi dagadt vagyok én is. Van esélyem velem egykorú ( 18-19 éves) lányoknál?
2016. okt. 16. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van nem mindenki felszínes és ráadásul sok lánynak jobban bejön a mackós alkat te pont ilyen lehetsz ezek alapján a bátyám is most 19 199 cm és ugyanez a kategória és egy éve van barátnője aki nagyon csinos szerintem úgyhogy hajrá! :)
2016. okt. 16. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbben nem szeretik a ducikat, pl én se. Nem vonzó számomra a toka stb.

Szálkás arányos magas pasik jönnek be, az arc számomra fontos, ami ide tartozik és egy kövérebbenek nincs: Karcsú formás nyak szép álkapocs vonallal.

De mivel minden ember más, beleértve az izlést is: vannak olyanok akiknél van esély.

Ha nem lenne különböző izlés akkor a csúnya emberek magányosan halnának meg. Pl kampo orrú görbe hátú stb.

Úgy fogalmaznék: Van esély csak kevesebb, mintha pl adnál magadra. És hülyeség korosztályt írni.

Fiatal lehetsz sz'val nem lehetetlen kis mozgással formálodnod (nem kell izomagyunak lenni, csak a felesleget eltüntetni. Főleg, hogy idősebb korban az anyagcsere nem valami jó és jobban híznak 40-50es kortól: képzelheted milyen kinlódás lenne úgy az öregebb kor, hogy alapon van zsír fiatalon s arra szed rá az ember ><

De persze ez csak az én véleményem/gondolatom.

Nem másnak hanem első sorban magadnak kell megfelelned, de vannak olyan kivételek pl ha csajozni akar az ember és még önmagának is jobban tetszik.

23-N

2016. okt. 18. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!