Képek alapján mit gondoltok?
(nem farok méret) Méretekben hasonlítok ehhez a sráchoz, kb ilyesmi dagadt vagyok én is. Szerintetek van esélyem átlagos/szép lányoknál így?
Az első szörnyen aránytalan, vékony kar nagy fej stb
Egyik se szimpi, én a szálkás izomzatúakat szeretem, akik arányosak, vékonyak és nincs visszataszító csukjaizmuk ami egybenyakat ad o.O"
A túl edzett hasizom pedig elég asszimetrikus a legtöbb embernél, ami olyan mintha ufo kelne ki.
23-N
Legtöbben nem szeretik a ducikat, pl én se. Nem vonzó számomra a toka stb.
Szálkás arányos magas pasik jönnek be, az arc számomra fontos, ami ide tartozik és egy kövérebbenek nincs: Karcsú formás nyak szép álkapocs vonallal.
De mivel minden ember más, beleértve az izlést is: vannak olyanok akiknél van esély.
Ha nem lenne különböző izlés akkor a csúnya emberek magányosan halnának meg. Pl kampo orrú görbe hátú stb.
Úgy fogalmaznék: Van esély csak kevesebb, mintha pl adnál magadra. És hülyeség korosztályt írni.
Fiatal lehetsz sz'val nem lehetetlen kis mozgással formálodnod (nem kell izomagyunak lenni, csak a felesleget eltüntetni. Főleg, hogy idősebb korban az anyagcsere nem valami jó és jobban híznak 40-50es kortól: képzelheted milyen kinlódás lenne úgy az öregebb kor, hogy alapon van zsír fiatalon s arra szed rá az ember ><
De persze ez csak az én véleményem/gondolatom.
Nem másnak hanem első sorban magadnak kell megfelelned, de vannak olyan kivételek pl ha csajozni akar az ember és még önmagának is jobban tetszik.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!