Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy mit gondoltok rolam? Tudom h hulye kerdesnek tunik, de csak ez alapjan milyen a benyomas?
Csak a zenei izlesem szerint..ami kicsit hulyeseg mert nem nagyon szamit .. De azert kivancsi vagy.. Tehat megprobalom kedvenc eloadoimat osszeszedni:Calvin harris,ellie goulding,john newman,david guetta, pitbull, 99 souls, alan walker,icona pop, alex gaudink, lost frequencies, avicii, axwell, cobra starship,coronita, dj antoine, dnce,delta,chris brown,edward maya,faul, felix jahen, psy,gusttavo lima,halott penz, wellhello, martin garrix, aronchupa, intim torna illegal, ihm,jason derulo,kygo,timati, neyo,magna cum laude, major lazer, dj snake, lmfao,pharrel williams,rihanna, sigala,wiz khalifa,years years,imany,..tudom zene buz...inak tunok !kicsit az is vagyok 😂😂 de azert a lanyokat szeretem😂😂😂
Szerintem a koromat kitalaljatok😆😂😂 ja es F
Gyengébbek kedvéért...
hazatalicskázott misi, hazavitt milliók.
Nem a barátok közt-ből a Hoffer Misi, bármennyire is szeretné a kérdező. XD
Én főleg rockot és nightcore-t hallgatok, szóval nem tudom.. Nem az én izléseim ezek a zenék..:D
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!