Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire kizáró ok...

Lányok! Mennyire kizáró ok nálatok, ha egy fiú túlsúlyos?

Figyelt kérdés
175cm vagyok, és 90kg.
2016. okt. 15. 04:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy 17 éves vagyok.
2016. okt. 15. 04:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem spec. nem jön be és taszít (párkeresés szemszögből), de mint emberrel nincs gondom a sok féle alkatú néppel.

Azt is vedd figyelembe: Sok ember, sok személyiség és izlés. Valakinek bejön valakinek nem.

Sose lehet megfelelni mindenkinek, csakis magadnak tudsz 100%-ban.

Volt egy csajszi anno suliba kövér volt és lefogyva egész szép csajszi lett. A zsír sokat takar. Pl a tokától undorodok, nem látszik a szép nyak az állkapocs vonallal, ami számomra vonzó.

23-N

2016. okt. 15. 04:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Amúgy a szülő is hibás hogy gyermeke egészségére lelki állapotára nem figyel, s igen a túlsúly is egy olyan dolog, ami ronthat a testi-lelki állapoton.

Ha elfogadod magad, ha fogyni akarsz az a saját elvárásodnak megfelelő legyen, ne más kedvéért, hanem pl közérzetedért.

17 évesen még bőven van időd, már ha változtatni akarsz.

2016. okt. 15. 04:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen kizáró ok,én rendszeresen sportolok,vékony vagyok,ezt a hozzáállást a párkeresésnél is elvárom,sportoló pasik szoktak érdekelni :)

20L

2016. okt. 15. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Nalam is kizaro ok. 170 cm korul vagyok es 46 kg a testsulyom,gondolom el tudod kepzelni,milyen az alakom. 4 eves korom ota versenyszeruen tancolok,ezert vagyok ilyen vekony. Mivel odafigyelek az alakomra,etkezesemre,elvarom,hogy egy fiu is ezt tegye. Persze,nem par kg felesleg miatt fogok elutasitani valakit,de ez mar eleg extremnek tunik,amit itt leirtal.
2016. okt. 15. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
nálam teljesen. meg alacsony is vagy hozzám. ha már én jól nézek ki és nem vagyok dagadt, ugyanezt a pasimtól is elvárom.
2016. okt. 15. 11:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Átlagos alkatú lányok véleményére is kíváncsi lennék. :)

2016. okt. 17. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!