Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nálatok mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mekkora hátrány, ha a srác túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Nem az a kórosan elhízott, akiről lepattansz, hanem csak látszik, hogy van rajta felesleg.
2009. máj. 30. 18:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem nem vonzanak az ilyen fiúk.:/ De gondolom 15-20 között lehetsz, és kb ilyen korban szokták rávenni magukat a fiúk egy kevés gyúrásra. Sztem tedd ezt te is. ;)
2009. máj. 30. 18:44
 2/25 A kérdező kommentje:
okés, köszi.
2009. máj. 30. 18:45
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nagyon nagy..

A vékonyabb pasikat jobban szeretem.

2009. máj. 30. 18:45
 4/25 anonim ***** válasza:
96%

Hát...vhogy nem vonz a dolog.:$

inkább a magas,vékony sportos srácok jönnek be.

Kezdj el mozogni+gyúrni,és figyel oda h mit eszel:D

14/L

2009. máj. 30. 18:46
 5/25 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom, leszóljátok szerencsétlent! Gondolom 14-15 évesek lehettek.

Figyelj, jól érzed így magad? Mert ha igen, akkor nehogy olyan izomagyú hülye légy, mint az osztálytársaim nagy része. Én szeretem, ha egy pasi mackós. És a lány ismerőseim is, pedig van pár válogatós közöttük, de ők is a mackós pasikat választják a gizdák helyett.

Párommal 3 éve együtt vagyunk, neki is van 10-15 kiló feleslege, de őt soha nem zavarta, én pedig a pocakja miatt szerettem bele.

Szóval, szerintem ha jól érzed magad, akkor nehogy elkezdj gyúrni, mert akkor csak a plázap!csákat tudod felszedni, nem a normális csajokat.

20/L

2009. máj. 30. 18:56
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Öhm. első válaszol vagyok. Ha ő jól ézi így magát akkor gondolom nem tenne fel ilyen kérdést. Másrészt nem vagyok 15éves. ;) Harmadrészt pedig, én elmondtam a véleményem. Ő azt kérdezte, ez nem leszólás, van akinek ez jön be van akinek az, egyénfüggő. Szóval attól, hogy neked ez jön be, én nem leszólóm azért mert nekem más tetszik.
2009. máj. 30. 18:59
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem azt mondtam, hogy legyen izomkolosszus, azokat énsem szeretem.
2009. máj. 30. 19:00
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
És akkor mivan ha plázcicákat tud majd csak felszedni? Nem az a cél? :)
2009. máj. 30. 19:06
 9/25 A kérdező kommentje:
Én nem veszem leszólásnak, tényleg csak véleményt kérdeztem. Hát nem az, hogy rosszul érzem magam így, csak inkább hátrányban, mert emiatt nincs akkora önbizalmam, és ez sok mindenben akadályoz.
2009. máj. 30. 19:07
 10/25 A kérdező kommentje:
19:06 os válaszolónak: Nemigazán:) nemnagyon kedvelem az ilyen köszcsy puszcsy csajokat.
2009. máj. 30. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!