Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nálatok mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mekkora hátrány, ha a srác túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Nem az a kórosan elhízott, akiről lepattansz, hanem csak látszik, hogy van rajta felesleg.
2009. máj. 30. 18:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Aki kövér, és azt mondja jól érzi magát, az hazudik. Ne légy vékony testalkatú, az megint baromság, inkább járj le kicsit edzeni, csak sajnos a munka sokaknak büdös. Egyébként nőcskék, gyúrni a tésztát kell, ezt testépítésnek hívják ;)
2009. máj. 30. 19:10
 12/25 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó: 1. de, igenis lehet jól érezni magad kicsit ducin is. Ez van:)

2. nőcskék?? gratulálok, hímsoviniszta..

2009. máj. 30. 20:18
 13/25 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a ducik jönnek be:)

Egy csinos,intelligens 18 éves lány.

2009. máj. 30. 21:02
 14/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, manapság a bodybuilding-es srácokat is izomagyúnak nézik, pedig az is csak egy sport, és ha valaki szívből szereti, akkor azért csinálja. De a nők már nem értékelik, így marad az izomagy titulus... Mellesleg, én sem szeretem a plázacicákat, a normális csajok, meg engem nem, szóval ördögi kör :)
2009. máj. 30. 21:58
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon egyéntől függő. Lehet vki jó alakú,ha mégsem fog meg egyáltalán:S Viszont van egy ismerősöm, nem kövér,de van rajta felesleg, és aaannyira nagyon birom:) Nagyon jófej, jó dumával, de nem öntelt bunkó mint sokan, szóval egyszerűen ááh, még jól is áll neki, volt szerencsém ki is próbálni:$ és szerintem jobb mint valami vékonykával:D
2009. máj. 30. 22:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Sok lány itt leszólja, ha egy srác túlsúlyos. És a pasiknak meg szó nélkül el kell fogadniuk ha egy nőn van felesleg? Lefogadom az itt kommentelők többsége sem éppen modell alkat, az ilyen abszolút nem vonz. Inkább legyen rajta egy kis felesleg.
2009. máj. 30. 22:34
 17/25 anonim ***** válasza:
Az én barátom is maci és imádom a hasát is :) Ő kb 100 kg én meg 50, de így is fantasztikusan elvagyunk. Ha jól érzed magad a bőrödben, szerintem semmi probléma nincs. Legyél magabiztos és te leszel a nyerő a csajoknál :) SM 20L
2009. máj. 30. 22:37
 18/25 anonim ***** válasza:

A 19:10-es vagyok:

20:18-as: Gondolom, ha választhatnál (persze, ingyen semmi munka nélkül), egy topmodell szexi testalkat és a mostani kissé ducis tested között, akkor, a másodikat választanád, mi? :D Na ne röhögtess.

2009. máj. 30. 23:01
 19/25 anonim ***** válasza:
és gondolom, még egyetlen egy agyatlan diétát sem próbáltál ki, mondjuk a nők lapjából (bocs, de nem tudom milyen baromságok vannak még :D).
2009. máj. 30. 23:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Kérdés hogyan túlsúlyos. Mert egyik haverom 110kg/188cm szóval azért van hasa meg minden, de látszik, h nem tömény hájból van hanem azért izmot is rejt. És nekem ő eléggé bejövős így. Másik srác sac/kb ugyanilyen méretekkel csak látszik rajta, h hájas (bocs nem tudom szebben kifejezni) és izma nem nagyon van. Na hát ő már nem tetszik.
2009. máj. 31. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!