Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mekkora hátrány, ha a srác túlsúlyos?
Figyelt kérdés
Nem az a kórosan elhízott, akiről lepattansz, hanem csak látszik, hogy van rajta felesleg.2009. máj. 30. 18:41
21/25 A kérdező kommentje:
Hát, ízom rajtam is van. Apám fizikai munkát végez, és gyakran szoktam neki segítenk. Amúgy én 183 cm magas, és 92kg vagyok
2009. máj. 31. 05:58
22/25 anonim válasza:
Méret alapján még lenne esélyed! :D
23/25 anonim válasza:
Hello !
Én egy 14 éves fiú vagyok, túlsúlyos és nem volt akkora szerencsém a nőknél. Egy fél éve elkezdtem Rugbyzni épp azért, mert úgy éreztem, nincs semmiféle szerencsém a nőknél. Most sokkal sportosabb vagyok, mint és úgy érzem, többet néz rám a lány. Szóval, azt mondja nagyon sok lány, nem érdekel milyen vagy, nem érdekel milyen vagy, pedig nagyon sokat ÉRDEKLI, mennyire vagy kisportolt, Az nem árt, ha van olyan sport, amit szeretsz, elkezdesz sportolni (nem a fogyás, hanem a szándék a lényeg), és ha látja a lány, hogy érte bármit megtennél, onnan nem fogja érdekelni, hogy milyen is vagy valójában :)
És bocs, ha offoltam
24/25 anonim válasza:
zasztok!Az én párom vékony de van rajta izom is a munkától!De volt már ducibb pasim is és nem zavart mert megvolt az a plusz ami egy kapcsihoz kell!
25/25 anonim válasza:
Ezt nagyon bírom amikor 14 éves kislányok osztják az észt.... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!