Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ariana Grande szerintetek túl...

Ariana Grande szerintetek túl vékony?

Figyelt kérdés

Szerintetek régen jobban nézett ki? És most túl vékony? Vagy most néz ki jobban? És szerintetek mivel fogyott le?

[link]

2016. okt. 9. 12:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Hogy mivel fogyott le? Kezdjük ott hogy sose volt kövér. Meg már pár éve semmiféle húst nem eszik. Meg hát ha valaki táncol avval is gyorsan le lehet fogyni mert hát az is egy sport. Ő meg folyamatosan táncol. És szerintem most néz ki jobban. És a haja meg már 2015-ben "megjavult" ás már nincsen olyan sok műhaja mint régen volt.
2017. márc. 3. 14:52
 12/13 anonim válasza:
Zsírleszívás?
2017. okt. 18. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:

szerintem most elég jól néz ki, bár ő inkább az a típus akinek a hasa nagyobb mint a lábai lmao

De mint mondtam,most elég jól néz ki, látszik hogy a lábai vastagabbak az izomtól

2020. máj. 15. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!