Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az utóbbi időben nagyon...

Az utóbbi időben nagyon meghíztam. Mitől lehet? 16/L

Figyelt kérdés

Szép vékony lány voltam fél év (163 cm, 49 kg), de valamiért elkezdtem hízni és mostanra már több mint 95 kiló vagyok, és nem tudok lefogyni! Pedig ugyanolyan az életmódom, mint azelőtt, nem táplálkozom egészségtelenül, és még úszni is járok. De mégis folyamatosan csak hízok. Undorítóan nézek ki, pedig azelőtt szép voltam. Minden ruhámat kihíztam... :(

Mitől lehet ez? Mit tehetnék? (az orvoson kívül, voltam már, de nem nagyon volt a helyzet magaslatán...)

Normálisan válaszoljatok kérlek!

2016. okt. 9. 08:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem lehet h a pajzsmirigyeddel van a gond?
2016. okt. 9. 09:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, orvosok nem mondtak semmit, szóval nem tudom...
2016. okt. 9. 09:06
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Kamaszkor. Megőrül a hormon háztartásod és a nőiességi folyamatok utat engednek a feltétlen hízásnak is. Amit régen bedarált a szervezeted és vékony maradtál, attól most tartalékot halmozol föl, hogy a tested táplálékot adjon a gyereknek.
2016. okt. 9. 09:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez komoly? De ilyen nagy mértékben?? Már több mint kétszer akkora vagyok, mint eddig voltam...
2016. okt. 9. 09:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz, küldjön el endokrinológiára. Ez egyáltalán nem normális.
2016. okt. 9. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Szinte tuti, hogy pajzsmirigy. Kezeleltlenul veszelyes, legyel nagyon hatarozott az orvossal, mindenkeppen ka p nod kell beutalot endokrinologiara!!!!
2016. okt. 9. 09:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem pajzsmirigy.
2016. okt. 9. 10:49
 8/11 anonim ***** válasza:
keress másik (normális) orvost
2016. okt. 9. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem csak szebb lehetsz így. Egy nő ducin tud igazán szép lenni.
2016. okt. 9. 17:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy 103 kilóval olyan szép lennék... :(
2016. okt. 9. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!