Tragus első piercingnek?
Szia!
Egy, porcszövetbe semmiképp se lövetünk!!!
Szóval szúrasd. Igen fáj, de a testékszernek a vele járója a fájdalom is. De a gyógyulási idő alatti fájdalom rosszabb ;)
Amúgy elsőnek orr ékszer ami legegyszerűbb. Persze a sima fülbevaló még egyszerűbb. De el lehet akármivel kezdeni, akár intim ékszerrel is. Annyira fáj, mint egy vérvétel és kevésbé, mint egy injekció izomba (kar, comb, popsi.).
Ki lehet bírni bőven. Csak egyél előtte és vigyél magaddal cukros folyadékot, illetve készülj fel, hogy előre beszéld le a testékszerezővel, hogy mivel kell ápolnod, mert nem olyan könnyű mondjuk octeniseptet venni, mert általában a patikákban hiánytermék.
Ne nekem mondd. Nekem faluhelyen azzal lőtték és semmi bajom nem lett tőle.
Én Betadinnal kentem, AloeFirst is jó rá, lényeg, hogy le legyen fertőtlenítve. Nem fáj max egy 5-10 percig, de ha nehezen viseled akkor borogasd hideg vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!