Első műköröm, milyen legyen?
Figyelt kérdés
Szeretnék műkörmöt, mert az eredeti sajnos gyenge, foltos, folyton letörik/lemezesedik és így nem túl esztétikus (pedig szedek vitamint is rá). Viszont fizikai munkát végzek, eladó vagyok egy boltban, árut pakolok, stb, szóval strapabírónak kell lennie. Milyen technikát, hosszt, formát ajánlotok, ami sokáig szép marad, nem törik le?2016. szept. 7. 19:27
2/5 A kérdező kommentje:
Tip vagy épített? :)
2016. szept. 7. 19:52
3/5 anonim válasza:
Nem tudom,nekem eddig csak épített volt.De ha ügyes ember csinálja neked akkor biztosam minimum 2-3 hétig kitart.De szerintem nem alkalmas pakolászni.
4/5 anonim válasza:
Csakis épített. Bár a zselé helyett inkább porcelán legyen,az jobban bírja a pakolást. Formailag a kockát nem ajánlom, a sarja miatt sérülékeny.
5/5 anonim válasza:
Rövid mandula, esetleg rövid szalonkocka, ha pedig azt akarod, hogy sokáig szép legyen akkor vmilyen francia, vagy babyboomer, ezeknél kevésbé látszik a lenövés.
Az, hogy zselés vagy porci, illetve épített vagy tippes édes mind1(körmösként mondom). Ha ügyes a körmös, és technikailag helyesen épít nem fog letörni. A porcelán ugyan erősebb, de ugyan akkor kemény, merev anyag, míg a zselé rugalmasabb. Ha jól csinálják mind2 tartós és szép lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!