A suliba visztek magatokkal sminket?
Figyelt kérdés
Mert halottam h valaki igen, de mikor van arra idő hogy újracsinálja a sminkjét?2010. ápr. 24. 22:45
21/23 anonim válasza:
Csak labellot meg szájfényt viszek, de nem igazán szoktam használni. Volt egy idő amikor egész kis túlélőkészlet volt nálam (sebtapasz, mindenféle smink, sminklemosókendő, stb...)
22/23 anonim válasza:
Már nem vagyok sulis, de vittem mikor jártam. De csak szemceruzát, meg szájfényt. Néha a szünetben kihúztam a szemem, meg kikentem a szám, de nem mindennap. Órán meg eszembe se jutott volna, abból a gimiből ahova jártam szerintem ki is rúgtak volna, ha ilyet csinálok:D
23/23 anonim válasza:
Én a sminket elintézem reggel, suliba már nem viszek csak ajakbalzsamot, mert nagyon hamar kiszárad a szám.
Viszont van egy osztálytársam, aki az egész smink cuccát elcipeli. Púder, korrektor, szemceruza, spirál, több rúzs, szemfestékek, ezen felül 15cm átmérőjű tükör kb szintén 15 cm-es szárral (nem egy kis darab), és ezen felül még a hajvasaló is elfér a táskába. És minden szünetben a haját vasalja, órákon meg a sminkjét igazgatja. Nagyon beképzelt csaj, pedig nincs rá semmi oka, mert nagyon ló feje van... Nem igazán tudom megérteni, hogy mi értelme van ennyit sminkelni...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!