Lányok! Mindenhova visztek táskát magatokkal?
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 15:37
2/21 anonim válasza:
én mostanában rákaptam hogy viszek magammal táskát
3/21 anonim válasza:
mindig!fontos dolgok vannak benne:)
5/21 anonim válasza:
én csak akkor ha városba megyek, kül olyan hogy :bolt, szülinap, stb oda nem :D mert amit viszek az elfér a zsebemben is (teló, meg labello)
6/21 anonim válasza:
Nem mindíg, ha csak néhány dolgot kell vinni pl: tárca, kulcs, akkor arra megfelel a zseb is, de ha vinnem kell a határidőnaplót, tollat stb, akkor igen.
7/21 anonim válasza:
Én mindig!
Sok táskám van, mert nagyon fontos kiegészítő számomra, mellesleg nem akarom a csípőmet zsebből kidudorodó cuccokkal szélesíteni :)
8/21 anonim válasza:
Általában nem, mert a mobil, kulcs, szemcerka befér a zsebembe is. De ha mást is kell magammal vinnem akkor viszek táskát.
10/21 anonim válasza:
Szinte mindenhova viszek táskát!Mivel imádom az övtáskámat én azt szinte mindenhova hordom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!