A suliba visztek magatokkal sminket?
Én amikor szemceruzát is hazsbálok a sminkemhez mindig elviszem magammal a suliba, és minden szünetben elmegyek egy tükörhöz és újra kihúzom a szemem...mert sjanos nagyon hamar lepislogom.
Nekem el is szokott kicsit kenődni, ezért fültisztítót is mindig viszek ilyenkor, maivel kiigazítom az elkenődött részeket..
Te szoktál? :)
Én suliba csak ajakbalzsamot viszek. Az osztálytársaim közül, csak egy lány sminkel igazán suliban, azért mert menőzni akar, közben meg töksovány, meg nemszép :D
De mi még csak 13 évesek vagyunk :)
télen labellót, nyáron szájfényt viszek, mást nem is használok :)
szintén 13/L
23:18
Bárcsak minden 13 éves lány olyan lenne,mint te:)
Nekem nagyon klassz kis szemceruzám van, még este is olyan frankó, mint ahogy reggel kihúztam, szóval nem viszek magammal semmi sminket, csak a számra ilyen szőlőzsíros-balzsamos akármit, mert nekem 1 kis széltől is nagyon el kezd fájni.
20L
nálam az osztályban van 4lány,akik folyton sminkelik magukat órán:S
a tanár meg dumál nekik, azok meg szájfényeznek:/
plusz csúnyák és buták, egy fiú sem szereti őket.
mindig tőlem kérnek szemcekát, de én nemhordok magamnál magamnál semmit, nem vagyok egoista, de a barátomnak igy vagyok szép, a fiúk is bírnak:)
17/L
Én sosem sminkeltem magam, csak Labellót szoktam vinni, télen, hogy ne cserepesedjen ki a szám.
A többiek közül elég sokan szoktak sminkelni, akár órán is. Szerintem sok értelme nincs. A természetes lányokat preferálják a fiúk, úgy tűnik.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!