A magasságomhoz kb mennyi kiló lenne ami normális?
Figyelt kérdés
Kb 188 centi és 65-66 kg vagyok jelenleg,ez jó vagy nagyon kevés?És lány vagyok mielőtt kérdezné valaki:)2016. szept. 30. 21:49
2/6 anonim válasza:
Hát a normális elvileg 78 lenne.
3/6 A kérdező kommentje:
Gondolom ilyen netes kalkulátort néztél:)De az ilyen oldalaknak semmi értelme:)
2016. szept. 30. 22:02
4/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Egy átlagos gyereknek 13 évesen 57-73 kg-ig, egy 16 évesnek 63-81 kg-ig, míg egy 19 éves nagykorúnál 70-87-ig okés. Kiemelem itt az átlagos szót, nekik ez a normális, ez van a génjeikben, ha nem étkeznek egészségtelenül, nem éheznek és nem emelgetnek ötven kilós súlyokat naponta, akkor ebbe a tartományba esnek, és ez az alak áll a legjobban nekik. Vannak, akiknél más az egészséges súly, szerintem ne azt nézd, hány kiló akarsz lenni, hanem hogy milyen tevékenységeidet szeretnéd megváltoztatni? Ha nem tömöd magadba a műanyag cuccokat és szoktál mozogni, akkor biztosan a legjobb formádban vagy. :)
6/6 anonim válasza:
Kissé vékonyka legalább 70 75 kilóvaj szexisebb lennél főleg ha nem zsír lenne hanem feszesnőiesen izmos test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!