Sötétbarna hajban szőke tincsek?
Sötétbarna hajam van,de már unom.Volt egy időszak,amikor feketére festettem,az is jól állt,de egy kissé öregített.Most szeretnék bele egy pár tincs szőke melírt.
Kb.ilyesmi színű most a hajam:
És ilyesmit szeretnék:(a színre gondolok persze)
Kerek,karakteres arcom van,sötétbarna szeme és szemöldököm,kissé komoly az arcom.Szerintetek egy kis szőke szín lágyítana rajta?Jól állna nekem?
Másik kérdésem,hogy ha itthon csinálom,mire kell figyelnem?Gondolom először le kell szívatni,majd utána a festék.Milyen árnyalatú festéket vegyek?
Fodrászhoz nem szeretnék menni,mert drága:(
Nagyon megköszönném ha valaki segítene=)
17/L
Nemtudom hol laksz de minden városban van fodrászkellék bolt, ott bárki vásárolhat!Tanácsot is tudnak adni a festékekkel kapcsolatosan.
Egyébként én is feketére szoktam festeni a hajam és tavaly amikor szőke tincseket csináltam magamnak akkor a fodrászboltban vettem olyan MELÍROZÓT AMI EGYBEN LESZÍVJA ÉS FESTI IS A HAJAT.tÖBB ÁRNYALATBAN LÉTEZIK ÉS ELÉG JÓ.
Köszönöm a válaszokat:)
Képet nem szeretnék feltenni magamról.Szerintem megcsinálom,aztán lesz ami lesz,annyira nem lehet szörnyű:)
Ez jobb : [link]
Ehhez csak szőkítőpor+6%os hidrogén kell,de otthon elég kockázatos megcsinálni.Én is olyan típus vagyok mint te és nekem is volt szőke melír a hajamban,utána teljesen szőke lettem.Nagyon sokat dobott rajtam, mindenkitől pozitív visszajelzéseket kaptam.Az arcom teljesen más volt vele,'babás'.Az eredeti hajszínemmel komolyabb.A melírral nincs semmi baj 2-3 havonta kell csináltatni,de nem tesz jót a hajnak.Növeszteni biztosan nem tudod vele a hajad úgy ,hogy közben egészséges maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!