Sötétbarna hajra szőke hajfesték, majd vörös. Így jó lesz?
nem.
attól hogy szőkével befested, még nem lesz világosabb. le kell szívatni szőkítőporral. aztán rá a vörös.
Nekem világos barna a hajam-bár votl aki azt mondta, ez már sötét szőke-és amikor vörösre festettem, nem csináltam semmit. Párom rákente a tartós színezőt és kész. Persze nem lesz teljesen oylan mint a képen, mert eleve mindenki haja máshogy reagál, de ha útána majd újra bekened,már könnyebben hat a festék.
Én enm szívatnám le.
jó, de az más, ha sötétbarnára van FESTVE. nem?
egyébként hol tudok szőkítőport venni?
szia! a vörös egy nagyon makacs szín, az befog mindent, és később a tónusától szabadulni is nehéz!
de, hogy a kívánt árnyalatot érd el, nem tanácsos sötétre festened.mert lehet, hogycsak barnás-vörös lenne. a szőke festékben is van szőkítő,tény, de nem elég. olyat vegyél ami kifejezetten csak szőkítő.(a hátoldalán írja,hogy legalább 6-8árnyalatot világosít) az kiszedi a hajadból az előző színt. és ha megvan ez az alap, akkormár biztosan szépen befogja a vörös..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!