Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sötétbarna hajra szőke hajfest...

Sötétbarna hajra szőke hajfesték, majd vörös. Így jó lesz?

Figyelt kérdés
10 perces csokoládébarna hajfestékkel van befestve az egész hajam. Szeretnék bele egy vörös csíkot(pirosat). Ha napszőke Londa colorral befestem, majd a vörössel, úgy jó lesz?
2010. jún. 28. 02:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

nem.

attól hogy szőkével befested, még nem lesz világosabb. le kell szívatni szőkítőporral. aztán rá a vörös.

2010. jún. 28. 03:11
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

Nekem világos barna a hajam-bár votl aki azt mondta, ez már sötét szőke-és amikor vörösre festettem, nem csináltam semmit. Párom rákente a tartós színezőt és kész. Persze nem lesz teljesen oylan mint a képen, mert eleve mindenki haja máshogy reagál, de ha útána majd újra bekened,már könnyebben hat a festék.

Én enm szívatnám le.

2010. jún. 28. 06:26
 3/4 A kérdező kommentje:

jó, de az más, ha sötétbarnára van FESTVE. nem?

egyébként hol tudok szőkítőport venni?

2010. jún. 28. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:

szia! a vörös egy nagyon makacs szín, az befog mindent, és később a tónusától szabadulni is nehéz!

de, hogy a kívánt árnyalatot érd el, nem tanácsos sötétre festened.mert lehet, hogycsak barnás-vörös lenne. a szőke festékben is van szőkítő,tény, de nem elég. olyat vegyél ami kifejezetten csak szőkítő.(a hátoldalán írja,hogy legalább 6-8árnyalatot világosít) az kiszedi a hajadból az előző színt. és ha megvan ez az alap, akkormár biztosan szépen befogja a vörös..

2010. júl. 1. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!