Ha szőke hajra való samponnal mosok hajat, de nekem sötétbarna a hajam, lesz valami? :D
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 19:08
3/8 anonim válasza:
igen, szőke lesz a hajad :D
nem amúgy nem lesz semmi!
4/8 anonim válasza:
Sok ilyen samponban és balzsamba aranycsillámok vannak, amik szárítás után a hajon maradnak. Ha olyat fogsz ki, akkor a barna hajadon idióta csillámok lesznek. Ha csak kamilla van benn, akkor semmi nem lesz.
5/8 anonim válasza:
én mig nem festettem a hajam szőkére,term. sötetszőke voltam, hasznaltam szőke hajra val,sampont. az van h nemtudhatom,h amugy jobban sötetedett volna,vagy valami. kb. maradt ugyanaz a szine,ami addig volt,de hat mint irtam,nemtudhatom,h az miatt e nem valtozott semmit,vagy amugyse valtozott volna. azota mar befestettem többször is a hajam. amugy valoszinu,h a barnara nemfog,főleg h a sötetszőke hajamat sem vilagositotta
16l
amugy hany eves vagy?
6/8 A kérdező kommentje:
am garnier natural kamilla és méz fajta sampon..hát remélem nincs benne csillám..:D köszi a válaszokat
16/L
2011. márc. 22. 21:31
7/8 anonim válasza:
itt ne higgy senkinek..csak nekem! olyan vok mint te! sötétbarna hajam van. amikor szőke hajra való sampont/balzsamot/pakolást használok, igen kicsit világosabb lesz tőle a hajam a kamilla miatt. nem szőkül ki egy mosástól, többtől sem, de többtől lehet hogy valamennnyire igen egy kicsit világosabb lesz, de 1 mosás után is látszik...sval a válasz, igen!
8/8 anonim válasza:
még h nehiggy senkinek csak nekem...jézusom -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!