Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi történik ha sötétbarna...

Mi történik ha sötétbarna hajat hamvasító samponnal mosok meg?

Figyelt kérdés
A Schauma hamvasító samponjára gondoltam. Csak érdekel:D
2009. jún. 29. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

sztem semmi.

én használok hamvasító sampont (Kallost, nem schaumát) de nekem platinaszőke a hajam. sőtétbarnán sztem nem látszik tőle semmi változás.

2009. jún. 29. 01:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. semmi... nekem szőkésbarna a hajam nekem se történt változás. Pedig még azt is mondták, hogy majd kék vagy lila lesz :D amúgy természetes a hajam színe gondolom azért nem ért semmit, mert mert szőke és ősz hajhoz ajánlott. a te hajadon semmit nem fog változtatni szerintem. Főleg nem 1 használat után.
2009. jún. 29. 01:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a szőke/fehér haj bizony nagyon könnyen lila/kék lehet tőle. elég csak annyi hogy kicsit többet használsz a kelleténél egy mosásnál és máris nemcsak hamvas, de lilás is lesz a hajad. (tapasztalat) de ha már kitapasztalja az ember hogy mennyi a megfelelő mennyiség belőle, akkor pl az én fehéres hajamat szép hamvasan tartja.
2009. jún. 29. 01:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer próbáltam hamvasító sampont (ugyanazt a márkát, amit te) és nekem ősz árnyalatú lett tőle a hajam...de én platina szőke vagyok, nem barna. Szóval nem tudom, hogy a te hajadat be fogná-e egyáltalán...nem hinném.
2009. jún. 29. 06:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam:D alul volt még lenövésem, nagyon régi szőke melír, 3 éves kb,az világosabb lett azthiszem,meg nemtudom hogy tényleg így van-e, de szerintem szebben csillog alul a hajam:D máshol nem vettem észre változást,de már ezért megérte:D
2009. jún. 29. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!