Mit kell tennem, hogy így nézzek ki? (kép)
19 éves lány vagyok.
Most így nézek ki:
Ilyen szeretnék lenni:
Szerintetek hogy csináljam?
Köszönöm!
Szerintem.
A hajad nagyon szép.
Ha veszel egy jó primert, egy BB krémet, egy korrektort, szemöldök port, egy jó szempilla alapot, egy jó szempillaspirált, egy alap nude szemhéjpalettát, egy visszafogott pirosítót és highlightert, meg pár tartós, klasszikus rúzst, már nyertél félig.
Ruhák terén pedig okosan összerakott, semleges basic cuccok.
Ha gondolod, linkelek neked szívesen sminkcuccokat privát üzenetben.
Nem mintha támogatnám a terved, de azért én is hozzáteszek valamit: ezeken a fotókon effektek vannak, így már az is sokat változtat rajtuk. Élőben sokkal másabb lenne ez a két kép, ezt kalkuláld bele.
24/F
Első lépésként szerintem a hajadra koncentrálj, menj el fodrászhoz, szárítsd be, vasald ki, hogy így szépen az arcodba essen, mint a képeken ahelyett, hogy először hátra megy, majd lefele. Egy kis hajhab vagy szárazsampon ad neki egy kis "testet" is. Az arcod nagyon szép, ha elmúlnak azo ka sebek az álladról, akkor egy kis sminkkel és egy nagyon szép szemöldökkel elérheted ezt a kinézetet. Nincs semmi rossz abban, ha egy lány csinos, nőies szeretne lenni, a linkelt képeken lévő lányokkal semmi gond, a csücsörítés talán nem a legelőnyösebb, de nem a műmell és a műszempilla az, ami először eszembe jut róluk.
Öltözködésileg: Szűk farmer, vagy kék vagy világos színben, fehér Converse vagy valami bőr slip-on, esetleg chelsea bokacsizma. Felülre világos árnyalatú kötött, lazább felsők, alattuk egy egyszerű ujjatlan. Kiegészítőkre nem kell sokat figyelni, pár darab amit hordasz, arany, rozéarany színben. Esetleg egy szép, nőies óra (nem kell drágának lennie) és pár vékony gyűrű.
De ami a legfontosabb, az a kisugárzás. Ezek a lányok magabiztosak, és nem biztos, hogy azért, mert hű de jól néznek ki, egyszerűen jól érik magukat a bőrükben. Te is nagyon csinos vagy, érezd jól magad :) Ha ahhoz ez kell, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!