Mit kell tennem, hogy így nézzek ki? (kép)
19 éves lány vagyok.
Most így nézek ki:
Ilyen szeretnék lenni:
Szerintetek hogy csináljam?
Köszönöm!
műszempilla, műköröm, hajfesték, rúzs, szilikonmell
lábedzést hagyd el
ettől igazi nő leszel
10 kg vakolat, egy kicsit se légy természetes...
Megkérdezhetem miért szeretnél ilyen tömegribivé válni?
Semmi különleges. Szempillafestés, karakteresebbre kiemelt szemöldök, esetleg egy kis alapozó, főleg a sebes áll miatt.
Százával vannak efféle sminkelési technikákról videók, oktató cikkek.
Ez lenne az életcélod?
Ne haragudj, szerintem nagy butaság ha ilyenné akarsz válni. Nagyon szép lány vagy, ha pasit akarsz fogni, akkor találsz a természetes külsőddel és hidd el, akiknek az ilyen műcsajok kellenek, azoknak sincs több esze, mint egy zacskónyi szárított molylepkének.
Szerintem ezek a lányok ennyi smink nélkül, biztosan nem lennének olyan szépek mint te így natúrba. A bőrödet is úgy tönkreteszed ennyi vakolattal, hogy néhány éven belül, 10 évvel idősebbnek fogsz kinézni. Saját szememmel láttam, hogy mit művel a smink az ember arcával...
Nem azt mondom, hogy egyáltalán ne sminkelj, de nem kell ilyen sok. Szempillaspirál, szemceruza, esetleg a szemöldöködet megrajzolod, de ne ilyen vastag undormány legyen a vége, és kész is.
Szerintem nagyon szép az a lány , úgyhogy kérlek ne oltsátok le. Köszönöm.
Tudok így is pasit találni, az nem is a sminkben múlik szerintem 😃
De ezt magam miatt szeretném. Köszönöm az eddigi tanácsokat 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!