Hogyan lehetnék szexi, nőies?
Elegem van a mostani és az eddigi stílusaimból,ami kb.farmer meg pólóból áll(t),néha,ünnepekkor felvettem 1 magassarkút,de pölö:szoknyát sose,mert nincsenek túl szép lábaim,de már alakulnak.igaz mostanában már sminkelek is,alapozó,szemcerka,spirál,ez minden reggel,meg vasalom,néha göndörítem a hajam,de én ezt is kevésnek érzem.Itthon mindig kinyúlt melegítőkbe vagyok,ezen is szeretnék változtatni.Szeretnék szexi,nőies lenni,de nem közönséges.Új hajat,sminket,ruhákat szeretnék.
Az alakom körte és homokóra is egyben.Kissé széles vállak,közepes cici,vékony derék,széles csípő,lapos has,vastag combok,kerek fenék.Hajam most sötétbarna,vállig érő,oldalfrufru-s.Kerek arcom van,sötétbarna szemem,normál bőrszín:)
Adnátok nekem tippeket,hogyan változzak meg?:)
Előre is köszönöm=)
L 16
Vegyél otthonra szép melegítőket.Nekem van egy plüss pink meg egy citromsárga.Olyan,mintha pizsiben lennék és még is szép.Lakkozd a körmödet.Dögösebb a szemhéjtus szerintem.Én is szoktam farmerban meg pólóban mászkálni,de nem mindegy milyenben.A farmerhez vegyél fel inget,rafináltabb felsőket,díszes topokat...és persze magassarkút.
No itt van!Ebből meríthetsz ötleteket.Itt minden extra divatos és nagyon nőcis.Sok sikert!
Szerezz be szerintem:
- cicanadrágot/leggingset ( [link]
- gladiátor szandált,most mindenki ebben rohangál: pl.: lásd előző kép, vagy: [link]
- nyárra saru: [link]
- vastag deréköv
- tunikát is vegyél, ami hosszított: [link]
- tavaszra ilyen félcipő,akár --> balról az első: [link]
- leopárd mintás ruhák
-csőtoppok, denevérujjas felsők, 1-2 nyári kendő, boleró
-piros körömlakk, nagy táskák
- bőrdzseki: [link]
- mellény, akár pólóra, toppra: [link]
- kockás ing: [link]
1-2 összeállítás:
Most ennyi jutott eszembe, remélem tudtam ötleteket adni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!