Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a testalkatom...

Nagyon gáz a testalkatom (fotókkal)?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

180cm, 83kg, 36

2016. szept. 1. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Most mit varsz, h megvigasztaljunk? Igen, nagyon gaz. Sajnalom.
2016. szept. 1. 13:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Őszinteséget várok.
2016. szept. 1. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes terep lenne arra, hogy elkezdj ezzel az alkattal kezdeni valamit. Épkézláb pasinak tűnsz, tessék kiszállni a fotelből. Ez az a szint, amit még könnyű megváltoztatni, ha a 36 az a korodat jelöli, akkor pláne. 10 év múlva még 15-20 kiló felesleggel már sokkal nehezebb lesz.
2016. szept. 1. 13:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy most 83kg vagyok. Tavaly lementem 77-re, de az alkatom semmit sem változott, ugyanilyen úszogumis-pocakos voltam. Ez mitől lehet.
2016. szept. 1. 13:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az edzés hiányától.

Ha megfelelő szálkásító étrendet tartasz és mellé heti 3-szor intenzív, egész testet megmozgató mozgást végzel, akkor kizárt, hogy egy kisebb súlyú, de "plöttyedt" test legyen a végeredmény.

2016. szept. 1. 13:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Heti háromszor egy óra?
2016. szept. 1. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Olvass utána.

Heti 1 flabélosz.. :D

Egyébként kicsit sem vonzó a puffadt hasad, sajnalom. :(

2016. szept. 1. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy, de inkább másfél óra, ha rendes bemelegítést, a végén pedig nyújtást csinálsz - utóbbi nélkül kellemetlen másnapi élményeid lesznek.
2016. szept. 1. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:
nem túl vonzó, mivel izomtalan, plöttyedt, hájas, puhány. gondolom, ezt te is látod. de van azért ennél rosszabb is, ez ruhában talán még nem olyan vészes + kis edzéssel és diétával jól alakítható.
2016. szept. 1. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Heti 1 óra szerintem édeskevés mindenre...

Én átmozgatónál voltam lenn 1 órát... úgy hogy mindenre 2 gyakorlatot csináltam minimális súllyal vagy anélkül és úgy végeztem 1 óra alatt de majdnem hánytam annyira siettem.

Másfél 2 órával számolhatsz ha normálisan akarod csinálni.

2016. szept. 1. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!