Lányok! Ilyen a testalkatom és mindkét karom be van tetoválva szerintetek emiatt nem találok párt magamnak?
2015. júl. 26. 14:12
2/14 A kérdező kommentje:
nem oltogatast kertem....nem vagyok bozottuz
2015. júl. 26. 14:37
3/14 anonim válasza:
Szerintem a belsőd lehet a gond, ennyi infó után csak erre tudok gondolni, meg lehet, hogy túl nagyképű és egoista vagy.
Gondolkodj el egy picit, hogy mik a gondok, ami miatt nem találsz párt!
4/14 anonim válasza:
ha olyan ruhákat hordasz,amiben mindig látszik, hogy van tetoválásod,akkor lehetséges igen!
ha alkatodnak,és alkalomhoz méltóan öltözködsz,akkor más lehet a probléma.
5/14 A kérdező kommentje:
mindíg alkalomhoz illően öltözök....gyakran öltönyt is húzok.....egoista meg nagyképű nem lehetek mert mert olyan tárgyalásokra járok ahol nem tűrik ezt a fajta magaviseletet...egyébként is csendesebb tipus vagyok....egyebkent 24/F
2015. júl. 26. 17:19
6/14 anonim válasza:
Engem mondjuk ez ilyen mértékben kigyúrt test már taszít, de biztos van, akinek bejön..szóval kétlem, hogy ez lenne a probléma.
7/14 anonim válasza:
Inkább fura h ilyen testtel nem találsz senkit
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem fura, mert ez a test nem a nőknek szokott tetszeni, hanem a gyúrós pasiknak... ijesztő, nem vonzó. A tetkó meg még erre rá is tesz... mint valami sittes.
9/14 anonim válasza:
azt nem értem, miért nem magadról küldesz egy képet... akkor talán könnyebb lenne válaszolni rá...
Ezek a porgyúrós pudingemberek csak a kis plázapics*knak jönnek be, ha van mellé egy bmw is...
értelmes párhoz értelmesnek is kell lenned.
Ne értsd félre, nem baj ha sportos vagy, de van, amikor már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!