Én alapvetően kézfej és alkar mániás vagyok, de nem igazán fontos. Persze jó, ha szép, pl. szeretem simogatni a pasi kezét,karját ha olyan, de ez nem szempont egyáltalán választásnál. Inkább csak egy bónusz! :D Volt srác akivel együtt voltam és mivel crossfites volt, tele volt a tenyere sebekkel, de nem nagyon érdekelt! :)
2016. aug. 24. 22:07
4/12 anonim válasza:
A körmök rövidek legyenek és tiszták. A többi nem érdekel.
27N
2016. aug. 24. 22:10
5/12 anonim válasza:
Nagyon nem számít, de a vékony, eres, csontos kezek a gyengéim egy bizonyos fajta körömmel (de azt leírni nem tudom hogy néz ki:D) Csak az az alapfeltétel, hogy ápolt legyen.
2016. aug. 24. 22:15
6/12 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos, azt nézem meg elsőnek egy fiún mindig!! A fehérebb bőrszín tetszik, nagy kéznyitás, hosszú -eléggé hosszú- és vékony ujjak, ápolt (és rövid) körmök.
Vagyis művészkéz "szakszóval". :)
2016. aug. 24. 22:23
7/12 anonim válasza:
Nekem fontos, valamiért azt nézem meg kb először :D
Egyrészt legyen ápolt, tiszta, ez az alap. És tetszenek a nagyobb kéz fejek, hosszú ujjak. :) de nem ez a kritérium. :D
2016. aug. 24. 22:41
8/12 anonim válasza:
Nem számít a keze, nekem inkább csak a köröm... ha rágott, ronda, mocskos körmöket látok az undorító. A kis kéz szerintem jobb mint a nagy egyébként.
2016. aug. 24. 23:15
9/12 anonim válasza:
Nekem igen. Szeretem a szép férfi kezeket.
De elsősorban az a fontos, hogy ápolt legyen. Rövidre vágott, tiszta körmök. Télen kézkrém használata égő vörös száraz kezek helyett. Köröm mellett ép bőr nem pedig lerágott cafatok. A tövig csócsált körmök sem valami vonzóak.
2016. aug. 24. 23:48
10/12 anonim válasza:
A pici, nyomi, vékony, erőtlen kezek nyilván nem vonzanak annyira, mint a szép férfias, eres, erős, csontos, vagy vastag kezek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!