Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A leírtak alapján vonzó...

A leírtak alapján vonzó vagyok? 19L

Figyelt kérdés

Semmiképpen nem fogok képet mutatni.

Alacsony vagyok (157 cm), semmi extra alkatú, nincs thigh gapem, sőt a hasam is domborodik, de sportolok. Viszonylag nagy melleim vannak (80D), amit szeretek is. A bőröm elég fehér, télen sápadt.

Az arcom kerek, anyai ágon részben ázsiai vagyok, ami látszik a szememen és az orromon.

A hajam fekete, kb vállig ér, picit hullámos, az alja teljesen egyenesre van vágva és frufrum van.

Szeretek sminkelni, de egyre ritkábban szoktam. Többnyire BB krém, szempillaspirál és ha színtelen a ruhám egy piros, lila vagy narancs rúzs.

Az orromban van egy arany septum piercing, a testemen elvétve pár kisebb (kb. 5x5cm) tetoválás, vonalrajzok többnyire.

Szeretem a szép bizsukat, főleg a fülbevalókat és a gyűrűket. Persze ha nagyok és hangsúlyosak.

Az öltözködésem viszonylag színes, szinte sosem hordok nadrágot, ha igen, akkor is laza fazont, sose farmert. Többnyire minden alsóm magasderekú és haspólóval hordom.

Magassarkúkat sem hordok gyakran, inkább emelt talpúakat, ha azt sem, akkor Vans cipőt, vagy így nyáron szimpla szandált.

Csak a lábamon szőrtelenítek.

Dohányzom.

Szeretek főzni, enni, inni és a képzőművészeteket.

2016. aug. 24. 00:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy, néhány másik válaszoló meg bekaphatja. Van ám különbség az őszinte és a bunkó között. Azt én meg személy szerint utálom mikor valaki fujjog, pláne az olyan dolgok miatt mint a piercing. Most komolyan, aki ezt csinálja az hány éves? 5-8??
2018. aug. 6. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!