Viraag1728 kérdése:
Szerintetek szép vagyok leírtak alapján?
Figyelt kérdés
173 cm vagyok 80kg.
Barna hosszú haj. Barna szem. Vastag ajkak. Van mit.fogni hasamon combomon is.
Nagy mellek. nagy, széles fenek
2016. márc. 21. 21:04
1/25 anonim válasza:
A szépség relatív, leírtak alapján ezt nem lehet eldönteni.
Biztos, hogy van, akik szépnek tartanak, és olyanok is, akik nem.
Ez így van rendjén.
2/25 anonim válasza:
Szerintem 10 kiló fölösleg van rajtad a leírtak alapján. Kép nélkül nehéz bármit is mondani...
3/25 anonim válasza:
Tulsulyos vagy a leirtak alapjan. Ettol persze lehetsz szep ugyanugy ahogy csunya is. A magyar lanyok felenek, ha nem haromnegyedenek barna haja es barna szeme van, szoval ebbol sokat nem lehet kihamozni, mint ahogy a vastag ajkakbol sem. A nagy mell ill fenek lehet szep feszes es szexi, de logo es narancsboros is akar. Osszegezve: lehetetlen megmondani ennyi informaciobol h szep vagy e vagy sem. Ahogy az ember elolvassa, amit irtal, egybol egy idealizalt, duci, aranyos lanyka jelenik meg elotte (legalabbis elottem igen), pedig lehet, a sulyod egyaltalan nem latszik rajtad, csak te kepzeled be, de az is elofordulhat, hogy tulsagosan is meglatszik. Kep alapjan egyszoval lehetetlen megmondani
4/25 anonim válasza:
Szerintem? Biztos gonosz leszek ha azt írom nem. De a "van mit fogni" annyit jelent hogy el vagy hízva, ami sose szép, persze ha teszel ellene akkor lehetsz szép majd.
5/25 anonim válasza:
Az attol fugg nem reg egy ilyen csajjal randiztam csak szoke volt
6/25 anonim válasza:
Ez még bőven nem kövér, nekem az ilyen alak jön be.
7/25 anonim válasza:
azt nem tudom, de hogy dagadt vagy, az biztos.
9/25 anonim válasza:
20as mínusszal lehet bomba lennél. Sportolj! A háj egyébként sem egészséges.
10/25 Quatermain válasza:
Leírtak alapján nálam a nőideál. Nem jelentem ki 100%-ban, mert nem láttalak, még képről sem, ezért erre annyit tudok mondani nagy a valószínűsége annak, hogy szépnek gondoljalak. Van hasonló lánybarátom és szépnek tartom. Semmi baj nincs a súlyoddal, ez még belefér a normálisba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!