Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Duci lányok, miért vesztek...

Duci lányok, miért vesztek föl leggingset, csőnacit és egy mérettel kisebb ruhadarabot mindenből?

Figyelt kérdés

Én is voltam duci, sőt kövér, de nagyon bántja a szememet ez a sok közszemlére tett hájhullám és hurka.

Az egy dolog, hogy valaki nem tud lefogyni, én tudom milyen nehéz, de hogy még plusszba nevetségessé is válnak. És undorító is.

2010. ápr. 20. 14:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

X.hozzászóló vagyok.

nem röhögök mert 4 hónapig Londonban éltél..(ezen nincs mit nevetni)

De úgy látszik te nem, fogod fel,hogy mi a lényeg.

"Ne néz rájuk,vagy ne foglalkozz vele" ez alkalmazható az ember öltözékére,kinézetére.Nem azt mondjuk evvel,hogyha valaki az utcán rosszul lesz ne menj oda segíteni.Az egy más dolog..

Egyébként miből gondolod,hogy te tökéletes vagy? Lehet hogy valaki éppen tőled mászik a falra..lehet,hogy valaki éppen neked szólna hogy valami iszonyú rajtad..de gondolom rögtön kiakadnál,és vitáznál az illetővel..(ha valakit kritizálok akkor el is viselem a kritikát...)

Azt,hogy valaki duci vagy éppen csontsovány ezen nem kell kiakadni.Hál istenek nem vagyunk egyformák.Egy duci ember is lehet nagyon csinos,szép(sőt,sokszor tényleg jobban néznek ki)mint egy gebe,de ez van...Ha nekik így jó élni akkor miért kellene szólni? Valószínű,hogy aki már 200 kilós azt tudja,hogy bajban van,és talán ő tesz is érte,hogy megváltozzon..De ha nem akkor meg hiába szólsz még ha jó szándékkal is,nem fog rád hallgatni..

Írod,hogy itt kint segítőkészek az angolok.Elmondom neked,hogy annyira segítőkészek mint otthon a magyarok..Voltam már szemtanúja itt kint hogy a parkban egy férfi rosszul lett,és mivel hajléktalan volt elsétáltak mellette..Tudod ki álltak meg segíteni rajtam kívül? 2 pakisztáni férfi,az egyik amikor kijött a mentő oda adta telefonszámát,adatait,hogyha ne adj isten nincs a pasasnak biztosítása,akkor hívják őt,és mindent kifizet..

Magyarországon is segítenek az embernek ha bajban van valaki.Itt is olvastam már ilyen esetet...Szóval a ne nézünk rájuk,ne foglalkozzunk vele nem azt jelenti,hogy ne segítsünk ha bajban van...

2010. ápr. 30. 11:56
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

"Igazad van legyenek csak kövérek, ízléstelenek és bunkók, hogy hány könnyet bőgnek a párnájukba azt lesz@rom mostantól ne aggódj."

.Azt,hogy te innentől kezdve lesz@rod a dolgot,azt hidd el senkit nem fog érdekelni..Azt hogy valaki ízléstelen,bunkó vagy kövér...nos nézőpont kérdése..te milyen vagy??Te tökéletes vagy???És miből gondolod,hogy mindenki aki ilyen az telesírja a párnáját?

2010. ápr. 30. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Itt félreérthetőek ezek a viták szerintem.. Arról van szó, hogy máshol ez a szlogen, igaz, nem tudom hány éves vagy, de biztosan nem tizen .. hanem idősebb nem tudom mennyire látod mi megy egy iskolában, közösségi portálokon, bár de ott ez a "mert megtehetem" nem igazán arról szól mint ott meg aki itt nyomatja a "mert megtehetem" szlogenjét az 1 beképzelt k*rva kb nem minden esetben mert tényleg nem de nem sorolom az ellenérveket mert rengeteg van.
2010. ápr. 30. 12:53
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

én nem vagyok kövér!de van felesleg rajtam..

szerinted ha ez a divat, és nincs semmi más a boltokba csak vékonyaknak való ruhák, akkor mégis honnan szedjenek olyan stílusú ruhát ami rajtuk is jól néz ki...a boltokba meg XXS-től max XL-ig vannak a ruhák akkor mégis honnan szedjenek olyat ami nem feszül rajtuk..?

én nem vagyok duci és a hasam is lapos csak a combom nagy..énis ezen rágódok h mit huzzak fel és mikor változik már meg a divat h végre mások is felöltözhessenek szépen és nem csak a XXS-méretűek..én most fogyózok..de a a combomat lefogyom akkor se leszek olyan vékony mint akik annak születtek..nem tudok mit felhúzni minden hülyén néz ki a ducikon..én most gondolkodtam a csőnacin(eddig nem volt 1 db-om se)és akarok egy combközépig érő felsőt ami nagyábból eltakarja a felesleget...VÁLTOZZON MÁR MEG A DIVAT!!

2010. szept. 7. 18:13
 15/15 anonim válasza:
73%

Önkritika hiány. Akinek dagadt a lába, az ne vegyen fel csőnadrágot. Akinek sok a hurkája, ne vegyen fel csípőnadrágot, amitől még hurkásabb lesz.

Sokszor úgy néznek ki, mint a kötözött sonka!!! Tényleg gusztustalan. Az meg nem megy, hogy "ne nézz rá, ha nem tetszik", mert ott hullámzik előttem és eltakarja az egész kilátást.

Én is voltam kövér, de eszembe nem jutott volna ilyen cuccokba öltözni (a vastag, nagyon zsíros comb+miniszoknya párosításról és a cellulitiszes, göröngyös-hurkás lábakról inkább már nem is mondok semmit....).

2012. okt. 12. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!