Duci lányok, miért vesztek föl leggingset, csőnacit és egy mérettel kisebb ruhadarabot mindenből?
Én is voltam duci, sőt kövér, de nagyon bántja a szememet ez a sok közszemlére tett hájhullám és hurka.
Az egy dolog, hogy valaki nem tud lefogyni, én tudom milyen nehéz, de hogy még plusszba nevetségessé is válnak. És undorító is.
Nem kell rájuk nézni! Te is voltál duci, mint mondtad! Ha te tudtál ízlésesen öltözni, az jó, örülj neki! Majd rájönnek, milyen ciki!
Én olyan "van mit fogni" típus vagyok, de szerintem igenis ízlésesen öltözöm, nincs leggings-em, és egyéb förmedvény ruhadarabom...
Fogalmam sincs, de nekem nem bánja biztosan annyira a szemem mint a srácoknak.
L18
Ha valahol hát akkor Angliában csak ilyet látsz.itt úgy öltözködnek a nők/férfiak ahogy ők akarnak,és senki nem szól rájuk.A szlogenjük: "Azért vagyok ilyen mert megtehetem..A saját személyiségemet mutatom ki,amihez jogom van"
Igazuk van.Ezért ha nem tetszik,nem "nézel rájuk" vagy egyszerűen nem foglalkozol velük.Ennyi..
Nagyon sok embernek más dolog nem tetszik,de tudomásul veszi,hogy ilyen is van..
Neked nem tetszik,hogy egy túlsúlyos nő kisebb ruhákat hord,vagy olyat vesz fel amit nem kéne..nekem nem tetszik ha egy fiatal lány hurkapálcika kinézetű,és a kis virgácsaira miniszoknyát húz.A barátnőm ki nem állja,ha valaki 1 kiló festéket hord az arcán.A haverom rosszul lesz ha a lányt még nem látja,de már km-ről megérzi az erős parfüm illatát...Szóval sok embernek van valami kifogásolni valója,de mindenkinek joga van úgy élni,öltözködni ahogy akar...Mint írtam az angolok ebben élen járnak..(kedves kérdező,te itt kint akkor nem csinálnál mást,egész nap csak hüledeznél,és ócsárolnál mindenkit...)
Én egyetlen egyszer mertem szólni egy nőnek az üzletben,akkor is csak ezért mert iszonyú büdös volt,és nem lehetett megmaradni.Oda mentem hozzá,és szóvá tettem,hogy néha fürödjön meg,mert nagyon zavaró,hogy kifordul az ember gyomra a szagától.A válasza? és nekem mi közöm a szagához? Akkor fürdik amikor akar,és neki joga van így élni...Szóval a legjobb tanács,nem foglalkozni senkivel csakis saját magaddal.SENKI SEM TÖKÉLETES!
Utolsónál a pont... :)
Sok embrenek meg én nem tetszem, mert közepes alkatom van(tehát nincsenek hájhurkáim és nem is vagyok anorexiás) és simán felvehetnék passzosabb ruhát, és mégsem teszem. :D Sokaknak ez nem tetszik, hogy nem öltözök "tömegtini" módra. Ez van. :D Ne nézz oda, folgalkozz magaddal...
Pont ez a foglalkozz magaddal, ne törődj a más dolgával hozzáállás teszi tönkre az embert mint olyant... Mind1 van aki megérti miről beszélek, van aki simán hülye, és van aki ezt a neoglobalizált, multikultúrális, kiüresedett szöveget nyomatja. Valósítsd meg önmagad, törődj magaddal, garnieeer. Ha valaki dob egy hátast melletted, ne törődj vele, törődj magaddal. Szóval ti is nyugodtan mérlegelhetnétek a gondolataitokat, nem csak ők.
Amúgy nem lenne bajom velük, ha nem társulna hozzá a ki ha én nem sztájl.
X. hozzászóló röhögni fogsz 4 hónapig éltem Londonban és imádom! Ott van egy apró különbség: Ilyen vagyok, ha nem tetszik ne nézz rám! De ha baj van akkor is segítek.
M.o.-n rohadt rosszul értelmezik a törődj magaddal szlogent. Csak magaddal, ne másokkal. Míg nyugaton: törődj magaddal, hogy minél többet addhass másoknak.
Igazad van legyenek csak kövérek, ízléstelenek és bunkók, hogy hány könnyet bőgnek a párnájukba azt lesz@rom mostantól ne aggódj.
Ducibb lány vagyok (75 kg), de soha nem veszek fel kisebb ruhát, mint amekkora kell, mert nem érzem jól magam benne.
Leggings-em nincsen, de tervezem, hogy beszerzek egyet, ugyanis egy tunikát ha felveszek, nagyon hülyén néz ki ha alatta "kirajzolódik" az öv, mert farmerhoz muszáj, kül. lecsúszik...
Vagy mégis mi a Jó Istent kéne felvenni egy hosszú felsőhöz?
Csőnaci: magasszárú cipő/csizma esetén, mikor a nadrágot be kell tűrni, szerinted trapéz gatyát be lehet? Neked, mikor "kövér voltál" sikerült? És ha igen, akkor biztos rohadt jól néztél ki vele xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!