Hogy lehet divatosabbá tenni egy-egy ruhadarabot? Hogyan kombináljam őket, stb?
A kérdésem nem azt takarja, hogy hogyan legyek divatos, ezért egyáltalán NEM is várok olyan válaszokat, hogy "ne érdekeljen a divat, legyél egyedi" blablabla.
A kérdésem arra irányul, hogy egy-egy ruhadarabot hogyan lehet kombinálni, mivel lehet feldobni, hogy divatosabbá váljon.
Megosztanátok velem egy-egy tippet? :)
nem muszáj a ruhával variálni, nagyon jó a hajba egy virág ( lehet felsőre is tűzni), egy szép táska, öv, sál, jó kiegészítők ( fülbevaló, nyaklánc, vagy akár egy sima farmer, egyszínű felső kombóhoz egy nagyon jól eltalált magassarkú is tök jó.
nézegess modellképeket akár egyenesen a kifutóról, lehet ott jó dolgokat látni. :)
Szia!
Szerintem ez kicsit bonyolultabb mert sok mindenki lehet divatos egészen másként. Meg kell találnod a saját stilusod ami lehet sportos, elegáns, nőies bármilyen és ezt a stilus úgy alkalmazni ami a te alakodnak a legjobb. Mivel hiába divatos egy ruhadarab ha te nem vagy benne önmagad, látszik, hogy feszengsz vagy éppen nem illik a töbii divatos ruhád közé akkor már régen rossz. Gyakran látni olyat az utcán, hogy valaki felvesz divatos kabátot divatos cipőt divatos ruhát csak éppen a három nagyon üti egymást. Szóval ki kell alakitanod a stilusod az alapján vásárolnod. Én pl nőiesen öltözködöm a hétköznapokon sok sok balerinám, bokacsizmám és hosszú csizmáim vanna pár magas sarkú. Általában 2 szinből álló összeállitásokat hordok. imádom a piros, lila, pink szineket ezeket keverem szürkével és feketével. Szeretem a ballon kabátokat vékony szöveteket, én kicsit erősebb homokóra alkat vagyok igy nekem nagyon jól jön a most divatos derékon hordott övek. Szeretem a nagy feltünő táskákat én a hagyományos cipő táska egyforma kombó hive vagyok ha a táskám és a cipőm nem egyforma még sem akkor virág kitűzőket teszek a táska szinével a blézeremre. Én általában a basic darabokat részesitem előnyben és egyszer csak egy feltünőbb darab van rajtam ettől elegáns de még sem unalmas az összeállitásom. Sportosabb napokon kedvelem a magasitott szárú sport cipőket szürke kapucnis pulcsikat bőr dzsekiket és ilyenkor oda figyelek, hogy a táskám is sportos legyen mert elég csúnyán mutata retikül sportcipővel... Ha gondolod ird le, hogy neked mégis milyen a stilusod, az alkatod stb hátha tudok irni pár tippet:) G25L
Utolsó! :)
Homokóra vagyok én is, és hát kb. ugyanazt a stílust képviselem, mint te. Egyszerű/elegáns, de vannak napok, hogy előkapom a tornacipőt/edzőcipőt.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy már meglévő ruhadarabokat hogyan kombináljak, hogy ne legyen annyira unalmas...
Tehát most mondok egy egyszerű példát, hogy van egy fehér felsőm meg egy fekete mellényem és akkor a mellényt fölé veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!