Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Mit gondoltok...

Szamótza kérdése:

Fiúk, férfiak! Mit gondoltok egy ilyen alakról? (kép)

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek az ilyen nőiesebb, kerekded alakról? Az ilyen már nagyon kövérnek számít?

És még egy bónusz kérdés: szerintetek illik ilyen tapadós, szűk ruhát hordania egy ilyen alakú lánynak, vagy inkább takargatnia kéne magát?

[link]

19/L

2016. aug. 21. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Nőies alak, de semmivel sem nőiesebb, mint egy vékony alkat. Nem kövér, csak tényleg más, de ettől nem kell ráhúzni, egyfajta menekülési útvonalként, hogy nőiesebb, mint mondjuk egy vékony lány alkata.

Nekem nem feltétlenül ez az alak tetszik, de ha megfogna a lány, maga, akkor nem lenne ellene kifogásom.

A ruha más kérdés. Neki pont jól áll, de ha valaki hasban erősebb, vagy kevésbé feszes, akkor lehet rajta nem lenne előnyös egy feszes ruha. Tükörben állapítsd meg, vagy kérj segítséget, kérj véleményt, és úgy dönts :) 23/F

2016. aug. 21. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Már azt hittem, a szokásos 2 tonnás bálna lesz a képen, akit dagadt disznó helyett nagyvonalúan nőiesnek és kerekdednek kell nevezni... De kellemesen csalódtam. Nálam ő nem számít kövérnek, persze teltebb alkat, de simán belefér a nőies kategóriába. Takargatni meg annyira "illik", mint bármelyik másik testalkatot. Ne legyen kint a fél cs.cs, és ne keverd össze az övet a szoknyával. ;)
2016. aug. 21. 18:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi. :)
2016. aug. 21. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Nekem kifejezetten az ilyen alak jön, bár még a melle lehetne egy picivel nagyobb :D
2016. aug. 21. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Aki ettől vastagabb, az nálam már kövérnek számít: [link]

Azt hiszem, nem kell tovább ragozni! :)

2016. aug. 21. 22:38
 6/6 aranyoskám válasza:

#5-os hozzaszolasra: Nekem pont ez a fogpiszkalo alkatu lany nem jon be ha kulsosegekrol beszelunk kizarolag.

Szamótza: ha sportosan ilyen az alkata, az teljesen jo, inkabb a puhanysaggal van neha a gond. Ettol fuggetlenul mindenkinek mas es mas a zsanere, szoval ne lombozzon le egyik valasz sem.

2016. dec. 18. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!