A linkben említett "hascsík" tulajdonképpen micsoda?
2016. aug. 19. 16:12
1/5 anonim válasza:
Mi más lenne, izom, biztos van valami edzés ami külön oda koncentrál és lehet genetika is...de rohadt igénytelen, ez tipikus példa, mikor full hülye vagy aki nem tudja mit kezdjen magával mert vagy jó helyre született vagy a külsejéből él
2/5 anonim válasza:
Az biztos nem izom. Jó 10 kiló túlsúlyom van, kizárólag túrázni, jógázni és biciklizni szoktam, mégis mindig megvolt nekem az a csík. Ennek tuti semmi köze a jó alakhoz, fittséghez, soványsághoz.
3/5 anonim válasza:
Hasizom, de tényleg semmi köze a fittséghez, vékonysághoz. Hasonlóan a "thigh gap" témához, valakinek van, valakinek nincs. Rajtam is van simán 10 kiló, de mégis látszik ez a csík. Nincs az az edzés meg csodaszer, amitől ilyen "nő" annak, akinek amúgy nincs. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is van, és én sem vagyok vékony, ezért kérdeztem. Mondjuk én sokat edzek, de szerintem mindig volt.
2016. aug. 20. 10:05
5/5 anonim válasza:
ennyire mint a képen nekem is ott van, az izom rajzolata :)
meg a kockákat elfelezi vagy nem tudom
első kép fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!