Most akkor tulajdonképpen miért csak 3 perc?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szoláriumba járni, voltam is két alkalommal. Mindkét alkalommal 5 percre mentem be.Előttem lévő csajszi is 5 percre ment be, megkérdezte a recepciós lány, hogy elég a 3 perc? Miközben ő 5 percre ment. A lány azt felelte, hogy igen. Tőlem is mindkét alkalommal megkérdezte hogy elég a 3 perc? Mondtam neki hogy persze, Nem akartam hülyének tünni, hogy megkérdezzem, hogy akkor most ezt hogy és miért?2014. júl. 7. 13:02
1/3 anonim válasza:
Nincs hozzászokva a bőröd így nem fogsz leégni ha bemész kevés időre. Utána fokozatosan növelheted de az elején ne kezdj 5percel következő alkalommal mehetsz nyugodtan már 5percre.
a másik csajnak lehet ,hogy azért mondott 5percet mert pl barnább a bőre vagy mert járt már ott párszor
2/3 anonim válasza:
nem értem a sztorit. bement, kifizetett 5 percet, a recepciós kislány meg lecsalt belőle kettőt? vagy micsoda?
3/3 anonim válasza:
hát ez meg hogyan? ahova én járok, ott 5 percnél kevesebb időre nem is lehet menni... ráadásul a szoligép nekem még az időt is mutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!