Bármit teszek használok, bármivel kenem az ajkam kb.2-5 perc alatt kiszárad. Mivel tudnám ezt megszüntetni/enyhíteni?
Hosszutavon szarit.
Gyogyitani koromviragkremet/babapopsikremet ajanlok, segit a hamositasban.
De elotte valamsnnyire le is radirozhatod: cukor es olivaolaj keverekevel.
Hát a bármit használsz nem hat rész... nem csoda, mert csupa olyat használsz, ami nem is segíthet.
Rúzs szárít. Akárhogy ráírják, hogy hidratál, ez nem igaz, jobb esetben nem szárít. A szájfények sem sokkal jobbak ilyen téren.
A labello pedig minden, csak nem ajakápoló. Drága, csillog, jó az illata, és hogy még többet vegyél, szárítja a szád.
Használj rá hidratálókrémet, esténként jó bőven kend be, nem kellemes, de használ. Utána nappalra vegyél egy carmexet, a legtöbb embernek bejön, vagy patikában kérj ajakápolót. De a legtöbb ilyen nem hidratálásra van, hanem arra, hogy megelőzze a kiszáradást. De ha kellően hidratált a szád, akkor jó, ha használod.
Ha pedig nagyon durva, akkor menj el orvoshoz, lehet valami bőrbaj is, pl ekcéma (igen, szájon is lehet sajnos).
A semmit nem ajánlom, próbáltam én is, de csak annyit értem el pár hét alatt, hogy néhányan már Jokernek szólítottak. :D Ha a mindenféle kencézés előtt is száraz volt a szád, és nem azért használtál ilyeneket, mert mindenki más is, akkor most se lesz jó valószínűleg.
ahogy az 1. mondta, ne kenj rá semmit.
én is volt, hogy vettem labellot, előtte semmi baja nem volt, labellóztam 3-4 napig (színe miatt, szép volt), utána meg egyfolytában száradt, így muszáj volt kenni...
a labelloba vazelin szerű anyag van, jóformán abból áll az egész, ami egy filmréteget képez az akjakon.Ez akkor jó, ha az ajkad teljesen rendben van és hidratálva van, mert nem engedi elveszteni a nedvességet. Ha viszont ki van száradva szád és úgy használos, akkor bejutni nem engedi a nedvességet, csinálhatsz vele akármir, egyre szárazabb lesz. Ezeket felejtsd el. Kend be otthon mézzel, és egy 20 perc után mosd le. Cukros vizes ( vagy oliva olajos) radírozás is jó rá, vagy ahogy az előttem szólók mondták, gyógyszertárban kapható krémek.
Üdv: egy kozmetikus
Ne kend! Legalábbis ne Labelloval, meg ilyen vackokkal, mert csak ront a helyzeten.
Én hetente egyszer leradírozom, aztán mézet kenek rá. Természetes, nem szárít hosszú távon, viszont nagyon jól ápol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!