Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nyugaton miért kövérek a lányok?

Nyugaton miért kövérek a lányok?

Figyelt kérdés
Szerintem senkinek nem kéne kövérnek lennie. Fogyni a legkönnyeb dolog a világon. Egy lánynak az izmok megmaradására sem kell figyelnie. Elég ha nem eszik.

2016. aug. 18. 00:25
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
.
2016. aug. 18. 11:53
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Drága kérdező ha már ennyire okos sportorvos vagy miért ne segítene a sport a fogyásban?

Egy kiló zsír elégetéséhez 7000 kalóriát kell elégetnünk. Na most ha én másfél órát szobabringázok vagy 1 órát taposogepezek, elipszisezek, futok nyilvan nem 1es fokozaton akkor bizony az minimum -500 kaloria per nap ugy hogy 1 órát szánok magamra napont mig le nem fogyok abba a par honapban.

7×500=3500 kalória ----> ergo sport mellett plusz heti fél kilot leadhat az ember a diétaja betartasaval ami 1 honapba plusz 2 kilot jelent 5 honapra plusz 10 kilo segitséget.

2016. aug. 18. 12:23
 23/32 anonim ***** válasza:
57%

Sok felszínes ember. :)

Azt hiszitek ti jobb emberek vagytok ettől, hogy megszóltok másokat? Hát nem. Nem lenne annyi komplexusos túlsúlyos, ha elfogadnátok őket, mint ők is elfogadják a s**-fejeket.

De egyébként miért fáj ez nektek? Irigykedtek, hogy ők többnyire jókedvűek és nem olyan savanyúak és unalmasak mint ti, akik ezen csámcsogtok? Ezzel leplezitek a saját nyomorotokat, hogy inkább máson viccelődtök?

Szerintem ez a szánalmas és beteges. Ha elfogadják magukat, akkor ti miért nem vagytok erre képesek? Magatokat nem tudjátk elfogadni, azért jártok ilyen helyekre noname helyeken kommentálni... Ehhez viszont gratulálok! :) Tükörbe kell nézni! De nem mindig a szószoros értelemben! ;)

Ui: én is túlsúlyos voltam sokáig, de 1000x boldgabb voltam mint 20kilóval könnyebben...

2016. aug. 18. 14:47
 24/32 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem te szabod meg, ey lánynak mire kell figyelnie. Erőlködj azon, hogy te mibe ölsz energiát. Mások dolgába pl pont nem kéne :)
2016. aug. 18. 19:04
 25/32 A kérdező kommentje:
22: Ez érdekes. Én azt olvastam, hogy egy judóedzés 1 kanál szilvalekvárnak megfelelő kalóriát éget el.
2016. aug. 18. 21:32
 26/32 anonim ***** válasza:
Tarolnak a mekik.
2016. aug. 18. 22:31
 27/32 anonim ***** válasza:

Kérdező nem értem miért okoskodsz azzal kapcsolatban, hogy sporttal nem lehet fogyni ha még azzal se vagy tisztában mennyi kalóriát égethetünk el, ezáltal fogyhatunk általa? :D

Kardióztál te már valaha? Javaslom próbáld ki és akkor majd rájössz. És ne azt mondd, hogy te mit hallottál.

2016. aug. 19. 00:47
 28/32 A kérdező kommentje:
27: De ettől még a mozgás nem szükséges a fogyáshoz.
2016. aug. 19. 01:50
 29/32 anonim ***** válasza:

Kedves mindent tudó bunkókám!

21 éves lány vagyok, 86 kilóval megáldva. Ha neked a fogyás a legkönnyebb dolog a világon, akkor úgy kell neked.

Versenyszerűen úszom, nem eszem szemetet, vegán vagyok, és mégse tudok rendesen fogyni!

Szóval itt ég ki a te kis elméleted, hogy elég ha nem eszik. Mert NEM elég. Genetika, zsírszövetek és alkat kérdése az egész.

üdv: egy orvosin tanuló kövér sportoló lány

2016. aug. 19. 18:57
 30/32 A kérdező kommentje:
Mitől vagyok bunkó? Egy olyan dolgot cikiztem, amin lehet változtatni. Akkor lennék bunkó, ha mondjuk a férfiak kopasz hajáról írtam volna, mivel az egy veleszületett dolog.
2016. aug. 19. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!