Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony fiúk, nektek bejönnek a nálatok teltebb lányok is? Nem a kövérek vagy a molettek, hanem mondjuk a szélesebb csípőjü lányok? Nem érzitek, hogy túl nagydarab hozzátok képest, ha mondjuk kicsivel alacsonyabb csak?
Nekem bejön az nőiesen telt alkat .
28F
Szia :) Igen, bejönnek, nem is kicsik. Mondjuk mivel én egy vékony pasi vagyok, lehet jobban illene hozzám egy vékony lány, de soha nem szabadna ebből kiindulni.
Nálam mindig az arc a meghatározó.
Ne aggódj emiatt, sokkal inkább örülj annak, hogy nőies vagy :)
Szerintem a szélesebb csípő nagyon vonzó ám.
23/F
Én mivel nem vagyok pasi létemre egy nádszál ,szeretném ha a b.nőm is olyan csinosan formás lenne ,nem az a törékeny :)
28F
Nem feltétlen mindenki, de sok fiú vonzódik a teltebb lányokhoz. Nem ezzel van a probléma. Hanem azzal, hogy a férfiaknak letarolja az egóját, ha a nő bármiben is több nála. Legyen az magasság, vagy szélesség, vagy akármi. Hát mit szólnának hozzá a háta mögött, ha mennek az utcán és a barátnő fél lába akkora, mint ő egészben, vagy esetleg a barátnője elnéz fölötte? Akkor, hogy érezze magát férfinak mellette? Amúgy meg lehet, hogy pont nagyon bejönne neki az a lány. Hát van, aki tesz rá, hogy mit szólnak hozzá, de azért ezt nem mindenkitől lehet elvárni.
Jó, az eléggé mindennapos eset, hogy a lány csipője szélesebb, és megesik, hogy pár kilóval nehezebb is a barátjánál, de azért ez ne legyen feltűnően látható, mert az a legtöbb fiút már zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!