Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nyugaton miért kövérek a lányok?

Nyugaton miért kövérek a lányok?

Figyelt kérdés
Szerintem senkinek nem kéne kövérnek lennie. Fogyni a legkönnyeb dolog a világon. Egy lánynak az izmok megmaradására sem kell figyelnie. Elég ha nem eszik.

2016. aug. 18. 00:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem pedig keleten sok a buta férfi. Tudod, az az igazi tahó állat. Pedig modorálni magunkat a legkönnyebb dolog a világon. És még pénzhez sincs szükség hozzá.

Amúgy neked van kocka hasad, ami feljogosít arra, hogy belepofázz mások életébe?

2016. aug. 18. 00:29
 2/32 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem általánosítható dolog, vagyis nem így. Nyugaton nem a lányok kövérebbek, hanem maga a társadalom. Ez teljes mértékben életmód függő. Ezt legfőképp a helytelen étkezés és a mozgás hiánya okozza és természetesen vannak olyan emberek, akinél ez betegség. Az hülyeség, hogy fogyni a legkönnyebb a világon, mert akinek nem olyan a genetikája és az anyagcseréje, az nem ad le egyik napról a másikra 50 kilót. Az meg a világon a legértelmetlenebb baromság, hogy ha valaki fogyni szeretne az ne egyen. A szervezetnek tápanyagok kellenek, ha az ember sportol, akkor meg mégtöbb energiára van szüksége és nem növények vagyunk, hogy fotoszintézissel állítsunk ezt elő. Az nem mindegy, hogy az ember mit eszik. Sajnos a fogyásban nagyon sok minden van amin el lehet bukni és az emberek nem is tudnak róla és nem értik miért nem megy a fogyás. Egyébként szerintem is fölösleges neked ezzel foglalkozni, nem a te dolgod a világ megmentése. Mindenkinek a saját döntése, hogy hogy szeretne élni. Ha valaki így boldog, akkor így boldog.
2016. aug. 18. 00:57
 3/32 anonim ***** válasza:
97%

Azzal nem értek egyet, hogy fogyni a legkönnyebb dolog a világon, inkább pont fordítva! Hízni nagyon könnyű, hisz valljuk csak be egyszerűbb cukros, zsíros szénhidrátdús kajákat enni és hipp-hopp hízik az ember, mint diétázni, sportolni és visszafogyni mindezek mellözésével.

A kérdés csak az van e valakinek önkontrollja, és szeretne e csinos maradni vagy ha már megvan a túlsúly törekszik-e változtatni, vagy egyszerűbb csak elfogadnia magát így és hitegetni a világ felé ő vele így minden rendben és ő igenis gyönyörű...

2016. aug. 18. 01:05
 4/32 anonim ***** válasza:
54%
1. Válaszoló hölgyemény valószínüleg túlsúlyos, totál komplexusos és személyes támadásnak vette a kérdést... Én kérek elnézést tőle!
2016. aug. 18. 01:08
 5/32 A kérdező kommentje:

#3: Hízni is könnyű igen. De arról beszélek, hogy a fogyáshoz egy nőnek nem kell sportolni, hiszen nem akar közben fenntartani egy nehezen megszerezhető izomzatot. Diétázni sem kell. Elég, ha a szemétkajából keveset eszik csak. Ha az ember nem beteg, biztos lesz olyan mennyiség, ami mellet már fogyni fog.

#1: Nem értem miért bunkó dolog, ha nekem nem tetszenek a kövér emberek. Egyszerűen kövérnek lenni csúnya, és gyenge akaraterőre vall. Kivéve persze ha egészségügyi probléma okozza, de nem ez az általános.

2016. aug. 18. 01:34
 6/32 anonim válasza:
94%
gyenge troll vagy
2016. aug. 18. 01:54
 7/32 A kérdező kommentje:
Szoktam trollkodni is de most nagyon komolyan mondom.
2016. aug. 18. 02:34
 8/32 anonim ***** válasza:
76%

Nem csak a lányok kövérkék, hanem a fiúk is, jellemzően.

És valóban, amit nem eszünk meg attól nem hízunk. Mikor valaki azt mondja hogy csak csipeget mégis hízik, hát...esetleg írja össze PONTOSAN 2-3 hétig miket tömköd magába, az utolsó cukros léig, kávéig és döbbenjen meg.

2016. aug. 18. 02:57
 9/32 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező neked a fogyáshoz semmi szakértelmed hülyeségeket írsz.

Nem nem elég egy nőnek ha csak "szemétkajából kevesebbet eszik", és nem igaz, hogy nem kell sportolnunk a fogyáshoz.

Jómagam nő vagyok túl vagyok egy fogyáson és bizony minden leadott kiloért megkellett kemény szigorú diétával és sporttal szendvednem.

Egy nőnek magasabb a testzsír százaléka mivel mi hordjuk ki a gyerekeiteket ami életben tart minket és jobban hajlamasoabb vagyunk a zsírosodásra, izmot épiteni meg nehezebben tud a szervezetünk mint a ferfiak.

Tehat ne irj baromsagokat nekünk sokkal könnyebb fogyni és a meglévő izmokra kell csak odafigyelni...

2016. aug. 18. 05:47
 10/32 anonim ***** válasza:
96%
Mert nyugaton még van mit enni.
2016. aug. 18. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!