Hogyan tudom a combomat vékonyítani?
Figyelt kérdés
Szinte minden korombeli srácnak vékony, kisfiús combja van, és én is valami hasonlót szeretnék. Viszonylag izmos combjaim vannak a sok biciklizés és séta ill. futás miatt, hogyan tudnék vékonyítani? Nem izmosítani!!!
17/f
Köszi a válaszokat!:)
2016. aug. 17. 23:43
2/7 anonim válasza:
Ha egy ideig nem csinálsz semmit,leépül magától... de ne akarj vékony combot.A lányok az izmosat jobban szeretik.Sőt... én egy kisfiús lábú pasira nem tudok férfiként tekinteni...
3/7 anonim válasza:
Örülj neki, hogy izmos és nem piszkafa combjaid vannak. Nekem nagyon nem tetszenek a vékony combú fiúk.
4/7 anonim válasza:
Szóval te lányos puha lábakat szeretnél? Oké, nekem tetszik az, de a legtöbb csajnak nem fog egyébként, mert nem férfias. Ha nem edzel, nem sportolsz akkor leépül az izom. Ennyit kell tenned.
6/7 anonim válasza:
Egyet értek. Én lány vagyok, és nekem is jobban tetszenek az izmos, formás lábú fiúk.
Anno suliban láttam elég vékony, cérna lábú fiút, nem tetszettek.
Sokan fiúk akik elmennek edzeni, a lábukra valahogy elfelejtenek, és az olyan hülyén néz ki. Izmos felsőtest, hozzá fogpiszka lábak.
7/7 anonim válasza:
Szia,
Nem tudom eldönteni, hogy vékonyítsak vagy izmosítsak a lábaimon.
AMúgy így néz ki most:
Mi a véleményed róla?
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!