Hogyan tudom a combomat vékonyítani?
Figyelt kérdés
Igazából nem szeretnék máshonnan fogyni,viszont tudom,hogy helyi fogyás nincs. 160 cm és 51 kg vagyok. Elég előnyös a testalkatom viszont ha kicsit is hízok mind combra megy és ez idegesít ezért szeretnék vékonyabb combokat.Milyen edzéssel lehet elérni,hogy vékonyodjon és ne vastagodjon( az izomzat) miatt a combom?2014. febr. 8. 10:59
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Ha nincs helyi fogyás, akkor miért tetted fel a kérdést? Izmosodsz, zsírosodsz---> vastagszik
Fogysz, izomból fogysz--->vékonyodik
Hozzáteszem, hogy a pasik jobban szeretik, ha egy combnak van formája (ergo izmos) , és magasról lesz.rják, hogy szabócentivel mérve milyen vastag. Tehát az első válaszoló ugyan hülye, de hasznos is, hiszen azok a gyakorlatok jók, csak épp nem arra, amire gondolod.
Vékonyítani nem lehet külön semmit, vagy izmosodsz, és akkor jobban nézel ki, vagy diétázol, és akkor fogysz ahonnan fogysz, és talán jobban nézel ki, ha ügyesen csinálod. Az étrend mindkét esetben döntő fontosságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!