Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szóltok ehhez a...

Fiúk, mit szóltok ehhez a testhez?

Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 12:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. aug. 9. 13:31
 32/44 anonim ***** válasza:
8%
Akik írják hogy dagadt meg stb... tegyetek már ki képet magatokról.XDD Egyébként normális fehérneműnben teljesen màsképp nézne ki.
2016. aug. 9. 13:35
 33/44 anonim válasza:
9%
Dugnám
2016. aug. 9. 13:53
 34/44 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen szép az alakod. :) Úgyis lesz olyan, aki így fog szeretni, és vonzónak fog találni. :) Ezen az oldalon nem is érdemes ilyesmit kitenni, mert túl sok itt a tökéletes tesztoszteronszagú Adonisz...
2016. aug. 9. 14:08
 35/44 anonim ***** válasza:
42%

Egész jó alappal rendelkezel (homokóra alkat), csak kár, hogy ez a rengeteg zsír elrontja...

Egyéni véleményemet hallották.

Nekem nem fáj, ha valakinek másmilyen az ízlése, mint az enyém, másnak se fájjon, hogy nekem is másmilyen, mint az övé.

2016. aug. 9. 14:18
 36/44 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem kérdező, te az egyik kolléganőm vagy:)
2016. aug. 9. 14:25
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
A felsőtesttel semmi gond, szép nőies, de deréktól lefelé kicsit sok. Nem az zavar, hogy a nagy a feneke, hiszen imádom a nagyobb popsit, hanem az edzetlenség, gyakorlatilag kissé szétfolyik tomporánál a test. Szakszerű diétával és rendszeres testmozgással nagyon jó alakot lehetne ebből faragni. Viszont nem tetszik, hogy elefántlábú. A lábszáraid túl tömzsik, vaskosak, nem valami formásak. Azt mondom járj el edzeni és egyél szakszerűen, akkor igazán jót ki lehet hozni ebből.
2016. aug. 9. 14:36
 38/44 anonim válasza:
4%
az en velemenyem szerint te egy igazan gusztusos noies jo alaku holgy vagy!! igaz hogy sajnos ma csak a vekonyak a trendik. nekem pl nem csak egy menetre kellenel hanem egy eletre. 41 f
2016. aug. 9. 14:38
 39/44 anonim válasza:
23%

Szerintem tök jó.... csak tangába kellett volna a fotót csinálnod!

Esetleg ha van kedved csinálj még egy fotót de tangában!!!!

39F

2016. aug. 9. 16:00
 40/44 anonim ***** válasza:
79%
Amikor megnyitottam egy pillanatig azt hittem hogy ez minecraft :DD
2016. aug. 9. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!