Fiúk, mit szóltok ehhez a testhez?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 12:40
32/44 anonim válasza:
Akik írják hogy dagadt meg stb... tegyetek már ki képet magatokról.XDD Egyébként normális fehérneműnben teljesen màsképp nézne ki.
34/44 anonim válasza:
Szerintem teljesen szép az alakod. :) Úgyis lesz olyan, aki így fog szeretni, és vonzónak fog találni. :) Ezen az oldalon nem is érdemes ilyesmit kitenni, mert túl sok itt a tökéletes tesztoszteronszagú Adonisz...
35/44 anonim válasza:
Egész jó alappal rendelkezel (homokóra alkat), csak kár, hogy ez a rengeteg zsír elrontja...
Egyéni véleményemet hallották.
Nekem nem fáj, ha valakinek másmilyen az ízlése, mint az enyém, másnak se fájjon, hogy nekem is másmilyen, mint az övé.
36/44 anonim válasza:
Szerintem kérdező, te az egyik kolléganőm vagy:)
37/44 anonim válasza:
A felsőtesttel semmi gond, szép nőies, de deréktól lefelé kicsit sok. Nem az zavar, hogy a nagy a feneke, hiszen imádom a nagyobb popsit, hanem az edzetlenség, gyakorlatilag kissé szétfolyik tomporánál a test. Szakszerű diétával és rendszeres testmozgással nagyon jó alakot lehetne ebből faragni. Viszont nem tetszik, hogy elefántlábú. A lábszáraid túl tömzsik, vaskosak, nem valami formásak. Azt mondom járj el edzeni és egyél szakszerűen, akkor igazán jót ki lehet hozni ebből.
38/44 anonim válasza:
az en velemenyem szerint te egy igazan gusztusos noies jo alaku holgy vagy!! igaz hogy sajnos ma csak a vekonyak a trendik. nekem pl nem csak egy menetre kellenel hanem egy eletre. 41 f
39/44 anonim válasza:
Szerintem tök jó.... csak tangába kellett volna a fotót csinálnod!
Esetleg ha van kedved csinálj még egy fotót de tangában!!!!
39F
40/44 anonim válasza:
Amikor megnyitottam egy pillanatig azt hittem hogy ez minecraft :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!