Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szóltok ehhez a...

Fiúk, mit szóltok ehhez a testhez?

Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 12:40
1 2 3 4 5
 11/44 Noren1989 ***** válasza:
Mindenképpen kell hozzá egy eléggé aranyos, nőies arc. Alakra azért nem rossz, nagyon vonzza a szememet a nagy popsi.
2016. aug. 9. 12:47
 12/44 anonim válasza:
91%
Nekem POKOLIAN NAGYON BEJÖN :) De lehetne simogatni markolászni :$
2016. aug. 9. 12:47
 13/44 A kérdező kommentje:
akkor annyira nem vagyok undorító?
2016. aug. 9. 12:52
 14/44 Noren1989 ***** válasza:
Van, akinek bejössz, legalább nőies a tested. Egykis mozgás viszont nem ártana. Nemcsak a külsőd, az egészséged miatt is.
2016. aug. 9. 12:53
 15/44 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező ne foglalkozz a negatív kommentek miatt a feneked és a combod miatt írják azt amit közben meg nem veszik észre hogy milyen karcsú a derekad és milyen szép íve van. És azt sem veszik észre hogy nincs oldal párna meg nincs szét repedve a börőd. Ha téged zavar akkor tornázz. Meg változtass étrendet. Mellesleg egy molett nő is lehet szexi és kívánatos. Csak a megfelelő ruha kell ;) Meg nem a test a minden. Kell egy bizonyos kisugárzás is. Ami egy nőt szexivé és kívánatossá teszi.. Mert lehet egy csajnak bomba teste ha közben meg olyan a stílusa meg a kisugárzása hogy az ember bottal se piszkálná meg. 22 / L
2016. aug. 9. 12:54
 16/44 anonim ***** válasza:

Nem vagy undorító, de kicsit túlsúlyos vagy.

Miért nem próbálsz mozogni kicsit és rendesebben táplálkozni?

Szerintem bomba testté lehetbe varázyolni az alakod mozgással, stb.

Miért nem akarsz bombázó lenni? Ez itt a kérdés.

(jó szándékkal írtm, nem bántásképp)

17/44 anonim válasza:
52%
Simán kinyalnálak.
 18/44 anonim válasza:
Dobj le 5kilót és tökéletes!
2016. aug. 9. 12:55
 19/44 anonim ***** válasza:
67%

Isteni. Én amúgy is imádom a nőies kerek idomokat, és a popsid.... :P mondjuk úgy, hogy nem lenne könnyű dolgod elhagyni az ágyat. Addig semmiképpen amíg eszméletemnél vagyok, de lehet anélküli is :P Röviden: Nagyon szép nőies. Örülnék egy ilyen nőnek.

25/F

2016. aug. 9. 12:55
 20/44 anonim válasza:
100%
Nem nem vagy undorító nekem bejön!
2016. aug. 9. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!