Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemüveges lettem! Utálom!...

Szemüveges lettem! Utálom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Nagyon rossz a szemem, az egyik -3, a másik -3.25 dioptriás. Még tavasszal kaptam szemüveget, és kontaktlencsét is. Eddig a lencsét hordtam, suliban is, itthon is. A szemüveget eddig csak a szobámban mertem felvenni, még a szüleim elé se merek kimenni szemüvegben. Az osztálytársaim egyáltalán nem tudnak róla, hogy rossz a szemem, és talán ettől félek a legjobban...hogy menjek szemüvegben iskolába? Mit fognak szólni? Úgy érezném, hogy mindenki engem bámul. A keret tetszik, vékonyított lencse van benne, de még ígyis nagyon kicsinyíti a szemem. Mit csináljak? Aki látott már benne (unokatesómék), azt mondták, hogy jól áll, de szerintem ez nem igaz, olyan hülyén érzem magam benne! Utálom! Viszont kontaktlencsét sem hordhatok minden egyes nap, kell 'pihenő' a szememnek. És ez a titkolózás is rossz, hogy pl egyik barátnőmnek, osztálytársamnak sem merem elmondani.

2016. aug. 1. 14:21
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nyugi! Nem lesz cikis. Nagyon sokszor volt már ismerősökkel, akik lencséztek, hogy hopp egyszer csak bejöttek szemüvegbe és néztünk, hogy jé rossz a szemed? :D És akkor mondta el hogy lencséje volt eddig. Ez kb 3perc beszéd. ;)

Mai világban már vannak jól kinéző keretek, és amint írtad is, a családodtól azt a visszajelzést kapod, hogy jól áll :)

2016. aug. 25. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!