Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Mit csinaljak vele?

Mi lehet ez? Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
Juni 7 en csinaltattam az ajak piercingem,sajnos meg mindig nem gyogyult be teljesen octeniseptel kenegrtem valamint kamilla teaval öblögetek! Aki tapasztalt legyszi irjon es küldök kulon kepet rola

2016. júl. 30. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha kívülről nőtt volna mellé esetleg valami pukli, akkor hidrogén-peroxid oldattal kezeld de csak kívülről!

Ha belül fáj, vagy meg van dagadva, esetleg mélyedve, akkor célszerű lenne kicseréltetni az ékszert. Javaslom a szilikon(bioplaszt) anyagú, talpas ékszert. A fém talpasnak éles a széle és az bántja ilyenkor a belső ajak felületét.

Ha esetleg karika, vagy patkó lenne benne, akkor meg azért gyógyul lassan, mert azokkal lassan gyógyul.

Ha eddig szájon belül nem használtál semmit, akkor érdemes corsodyl-t vagy phlogosol-t venned öblögetésre.

Mihamarabbi gyógyulást!

2016. júl. 31. 11:38
 2/2 valakiasokközül ***** válasza:

1. MIlyen ékszer van benne?

HA talpas, egyenes szárú, akkor győződj meg arról hogy elég hosszú a szár, és nem nő bele az ínyedbe.

HA patkó/golyózáras, akkor nincs ilyen probléma.

2. Valószínűleg nem jól kezelted. Ajakpiercinget kívülről betadine oldattal kell ecsetelni naponta 3x.

Belülről minden étkezés/dohányzás után sósvízzel, kamillásteával, és valamilyen szájfertőtlenítővel(pl Listerine) kell öblögetned.

3. Ha még rendesen gennyezik, gyulladt, akkor 2 hétig ne igyál/egyél semmmilyen tejterméket, mert az az ékszer alá rohadhat. Ha nagyon muszáj enned/innod, akkor utána RÖGTÖN nagyonnagyon öblögesd át a szád.

Jobbulást!

(piercer voltam)

2016. aug. 3. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!